miercuri 7 iunie 2023

USR plătește pe față tăvălirea PNL

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

Îmi place de mor Facebook! Am multe motive, dar unul foarte important e transparența. E totul pe față fraților, dacă vrei să treci la un nivel superior. Sigur, există varianta trolilor anonimi, a postacilor triști care fac mici cotețăreli sau a conturilor false. Dar cu toate astea, joci la mic, în subsol fără anvergură…

Vrei să devii jucator în liga mare, să te „audă” comunitatea și să fii apreciat, atunci trebuie să ieși din carapace. Să îți asumi public nu doar identitatea (luându-ți bifa albastră de autentificare) ci și să faci transparent orice acțiune de promovare. Mai ales alea de sponsorizare a anumitor postări, pentru a le face să ajungă la un public numeros.
Am făcut această introducere, pentru a vă face să înțelegeți ce importante sunt mecanismele de transparență ale Facebook. Acum să revenim la oile noastre…politice. Știți cu toții reportajul Recorder, ăla de a isterizat netul. Cel cu băiatul de la Gospodărirea Apelor Mureș, ce a fost forțat să demisioneze ca să facă loc unui PNL-ist mediocru pe care trebuia să il facă partidul om! Nu insist să explic ce se ascundea de fapt în spatele poveștii și ce grupuri de interese erau de partea cealaltă a baricadei. Găsiți și asta pe net. Ce e important de spus, este că materialul a lovit dur în PNL. Și când spun dur, credeți-mă că știu ce spun. I-a lovit fix în prăselele electorale. Dar nici despre cât de prost a picat ancheta pentru PNL nu vreau să vorbim, ci despre ceva mult mai interesant și bizar.
Așa cum știți mulți, pentru a face viral ceva pe Facebook ai opțiunea de a plăti. Și poți băga bani frumoși în Facebook, pentru ca el să fie generos și să îți ducă postarea către foarte mulți utilizatori. Priviți acum câți bani a plătit pagina intitulată „Fără penali în funcții publice” pentru viralizarea materialului de care vorbeam. Și cam câți bani plătește acel cont, pentru a injura PNL-ul!

După cum puteți vedea, vorbim de mii de euro, în doar câteva zile, bani investiți pentru a face zob PNL-ul în online. Dar nici asta nu e bomba. Până la urmă, oricine are dreptul să își cheltuiască banii pentru a injura sau compromite un partid. Bomboana pe coliva relației din viitoarea guvernare abia acum vine! Priviți cine este în spatele platformei „Fără penali în funcții publice” și cine plătește de fapt campania anti-PNL:

Exact! Acele mii de euro au plecat din conturile USR, iar campania este administrată de compartimentul de comunicare al aceluiași partid! Deci Barna și Cioloș se încălzesc să intre la guvernare cu Orban și ai lui, aruncându-le ălora câteva găleți virtuale de lături în cârcă! Dacă nici asta nu e ipocrizie, atunci care mai e?! O să fie o dragoste în palatul Victoria, de mi-e și frică să îmi imaginez. Ce facem însă cu celelalte declarații timide de dragoste, pe care Barna și ai lui le-au trimis recent și PSD-ului?! Că doar pe mâna lor și-au pus un adjunct la Iordache! Curat pornografie politică mioritică!

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro