duminică 26 mai 2024

Vela: Săptămâna aceasta, o nouă ordonanţă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Nicio săptămână fără o nouă ordonanță militară. Cam așa au stat lucrurile în ultima lună, pe fondul crizei generate de pandemia de coronavirus.

După ce Klaus Iohannis anunță că se prelungește carantina cu încă 30 de zile, ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, marți, că săptămâna aceasta va da o nouă ordonanţă militară.

Declarația a fost făcută la Azuga, acolo unde s-a prăbușit un versat din cauza defrișărilor ilegale.

„Am făcut calculul şi la media de locuitori, nu neapărat a populaţiei, pentru că cineva spunea că normal că avem mai puţin cazuri având în vedere că noi nu avem populaţia Spaniei, de exemplu. Dar raportat la mia de locuitori sau la un milion de locuitori, stăm net mai bine, şi asta nu se datorează neapărat Guvernului sau măsurilor luate de noi, meritul este al cetăţenilor, pentru că au respectat, foarte puţine cazuri au fost înregistrate cu privire la încălcarea regulilor. Raportat la populaţia României este un procent destul de mic de teribilişti, de oameni care nu au fost responsabili şi atunci eu pot să le spun oamenilor înainte de Sfintele Sărbători de Paşti că le mulţumesc pentru înţelegere, au dat dovadă de patriotism şi de responsabilitate”, a mai afirmat ministrul. 

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro