duminică 26 mai 2024

Vela: Sunt de acord să mi se reducă salariul

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Marcel Vela accepta o eventuala reducere de salariu!

Ministrul Internelor, Marcel Vela, spune că este de acord să i se reducă salariul sau să intre în „șomaj tehnic” pentru ca țara să poată depăși criza generată de coronavirus.

„Indiferent cum este tehnic, eu tot la minister stau 24 din 24 de ore, dar esenţa este că sunt de acord să mi se reducă salariul, eu chiar sunt de partea oricărei idei care dă şi un mesaj de solidaritate şi de sacrificiu în clipe grele”, a spus Vela, vineri seară, la Antena 3.

Totodată, Vela dă asigurări că angajații Ministerului de Interne nu au de ce să se teamă de această abordare a Guvernului Orban.

„Dar cei care lucrează în interiorul MAI cu siguranţă nu vor fi afectaţi de acest lucru, dimpotrivă, avem capacitatea să mai aducem în sistem, avem posibilitatea că dacă avem nevoie de forţe putem să angajăm pentru o perioadă de şase luni”, a afirmat Vela.

Amintim că premierul Ludovic Orban a vorbit despre șomajul tehnic în rândul bugetarilor. Acesta a afirmat însă că această măsură nu îi va afecta pe profesori, militaru și medici.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro