luni 17 iunie 2024

Veniturile bisericii rămân netaxate în 2020

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Veniturile Bisericii Ortodoxe Române rămân în continuare neimpozitate. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat că nu vor exista modificări ale Codului Fiscal anul acesta.

„Nu umblăm pe Codul Fiscal, anul acesta. Orice măsură de fiscalitate va fi discutată în viitor”, a spus şeful de la Finanţe la Adevărul.

Declarația acestuia vine în contextul în care, înainte de preluarea guvernării, PNL vorba despre impozitarea veniturilor BOR.

„Am luat în administrare o ţară cu foarte foarte multe probleme şi nu le poţi corecta peste noapte fără să creezi alte probleme şi de aceea trebuie să fim foarte atenţi. Dar în continuare îmi doresc să implementăm programe liberale şi de aceea trebuie să mergem întâi spre echilibrarea bugetară în următorii doi ani de zile. Nu poţi, fără să ai echilibru bugetar, fără să reduci problema de structurare a bugetului, cu cheltuieli neproductive de două treimi (din buget) şi aşa mai departe, nu poţi să vorbeşti foarte mult de un program liberal, pe care sper să-l implementăm anul viitor. Pentru că sunt sigur că acest partid va câştiga alegerile şi vom veni la guvernare în perioada următoare şi putem să continuăm“, a completat Cîțu.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro