sâmbătă 13 aprilie 2024

Vicepreședintele PNL Alina Gorghiu și președintele PSD Marcel Ciolacu sunt pe aceeași lungime de undă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Alina Gorghiu și președintele PSD Marcel Ciolacu au aceeași părere când vine vorba despre tema egalității de șanse.

Potrivit Alinei Gorghiu, președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține tema egalității de șanse. Liderul social-democrat a afirmat că „ e timpul pentru ca minimum 30% dintre locurile pe liste să fie alocate femeilor la alegeri”anunță Mediafax.

„E semn bun că președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține tema egalității de șanse, mai multe femei în Guvern, în Parlament, în administrație, ideea că femeile la masa deciziei vor aduce plusvaloare pe multe teme, care acum sunt abordate superficial. De ani buni afirm că România nu mai poate ignora 52% din electorat, reprezentat de femei, sufletul familiilor din România”, a postat pe Facebook Alina Gorghiu.

„Ar fi un semnal extraordinar! P.S.: Vom avea de înfruntat câțiva politicieni retrograzi, dar împreună, PNL și PSD, vom trece acest proiect esențial pentru sănătatea clasei politice, pentru sănătatea societății românești”,spune Gorghiu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu crede că e timpul pentru ca minimum 30% dintre locurile pe listele de candidați să fie alocate femeilor la alegerile locale, parlamentare și europarlamentare, cât și în consiliile de administrație ale întreprinderilor publice.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro