marți 6 iunie 2023

Voiculescu: vaccin pe pile! Românii: Pas!

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

O declarație a ministrului Vlad Voiculescu la TVR a revoltat românii. Acesta a recunoscut că anul trecut a procurat 10 doze de vaccin antigripal sezonier prin sistemul propriu de pile. Acest lucru se întâmplă într-un moment în care produsele cu pricina nu existau pe piața de la noi din cauza dezorganizării celor din sistemul medical.

Realizând probabil gafa pe care a făcut-o, Voiculescu a explicat că a plătit acele vaccinuri și că el personal nu a beneficiat de niciunul. Găsiți aici minutul din emisiune lui Ionuț Cristache în are ministrul Sănătății i se confesează :

Declarațiile lui Voiculescu pică rău și în contextul ultimelor informații ce îl vizează pe acesta. E vorba de deconspirarea lui Vasile Voiculescu, tatăl său, ca fiind turnător la securitate. În paralel, Voiculescu este legat de marele lobby-ist al medicamentelor, Nick Voiculescu, cel care s-ar afla în spatele său. Mai mulți medici îl acuză pe noul ministru al Sănătății că ar fi doar un pion ce face jocurile celor din „big Pharma”, în detrimentul sistemului românesc de sănătate.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro