100.000 de euro, bani publici, pentru mașina lui Oprișan

În fieful lui Marian Oprișan banii publici erau cheltuiți în funcție de nevoile baronului. Spre exemplu, la un audit făcut de actualul șef al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, s-a descoperit că administrația județeană a cheltuit  100.000 de euro în opt ani pe combustibil şi întreţinerea pentru maşina folosită de fostul ‘stăpân PSD’ al județului.

Mașina în cauză a costat, în 2012, circa 80.000 de euro și a fost folosită exclusiv de Oprișan.

„CJ Vrancea are şase maşini, printre care şi maşina care a apărut prin toate pozele posibile şi imposibile, Toyota LandCruiser. Maşina a fost achiziţionată pe 17 decembrie 2012 şi a făcut opt ani. În opt ani a făcut 284.000 de km, iar consumul de combustibil este uriaş, din punctul meu de vedere, vreo 74.000 de litri. Asta înseamnă, dacă adăugăm şi cheltuielile de întreţinere – vă dau un singur exemplu, în noiembrie, când maşina a avut o problemă, o singură piesă la ea a costat 12.700 lei – că în cei opt ani am cheltuit 100.000 de euro pe o maşină”, a declarat Cătălin Toma, potrivit Agerpres.

Acesta a precizat că maşina va fi trasă pe dreapta, deoarece la acest moment nu poate fi vândută sau dată cu titlu gratuit, pentru că nu a trecut de perioada de amortizare.

Comentează pe FACEBOOK