duminică 10 decembrie 2023

Balenciaga Revoluționează Moda cu Ultimul Trend: Fusta-Prospop

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Moda reprezintă o formă de artă cu o subiectivitate distinctă. Însă, în colecția primăvară/vară 2024 a celebrului brand spaniol Balenciaga, fusta-prosop depășește orice limită a imaginației.

Balenciaga continuă să fascineze și să captiveze fanii prin lansarea unei creații inedite care a generat aprinse dezbateri pe platformele online.

Casa de modă a prezentat o piesă unică – o fustă confecționată dintr-un prosop, disponibilă la un preț considerabil. Această fustă, denumită „fustă-prosop”, se comercializează la suma de 925 de dolari sau echivalentul a 4.200 de lei, aducând nu doar o notă de inovație în lumea modei, ci și generând controverse semnificative.

Acest articol vestimentar a fost conceput pentru a fi unisex, oferind astfel și bărbaților posibilitatea de a experimenta inovația adusă de Balenciaga. Confecționată integral din bumbac, fusta dispune de doi nasturi în talie și o curea reglabilă în interior, garantând astfel confort și adaptabilitate pentru toate formele și dimensiunile.

Un aspect distinctiv al acestei piese vestimentare inovatoare este funcționalitatea sa dublă. Cu suma considerabilă plătită, cei care poartă această fustă-prosop pot renunța la necesitatea unui prosop după masă, având o alternativă practică la îndemână.

În timpul prezentării, modelul care a purtat această creație inovatoare a asortat-o cu pantaloni largi, un hanorac negru și ochelari de soare. Cu toate că prețul ridicat poate stârni întrebări, fusta-prosop a devenit subiectul unor variante „comerciale” și amuzante pe platforme precum TikTok, inclusiv cu apariții surprinzătoare în supermarkete.

Sursă foto Balenciaga Instagram

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro