joi 28 septembrie 2023

965 de euro/noapte la Mamaia: Prețuri record pe litoral

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

În contextul epidemiei de Covid-19, restricțiile impuse de autorități limitează mult opțiunile de vacanță ale românilor. Cei mai mulți dintre români își vor petrece anul acesta vacanța în țară. Ăsta a fost și înemul autorităților. Doar că prețurile de la noi sunt uneori de neatins.

Cunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru intenţionează să petreacă câteva zile pe litoralul românesc, la începutul lunii iunie, însă una dintre ofertele găsite pe internet l-a îngrozit.

Oferta despre care vorbeşte este la Mamaia şi întrece orice imaginaţie: 965 de euro pentru o cameră, pentru o singură noapte, în data de 5 iunie.

„Grecii şi bulgarii îşi deschid litoralul de la 1 Iunie şi i-au invitat şi pe români să o facă, dar oficialităţile zic că «românii vor prefera turismul românesc vara asta», Deci asta însemnă «consumaţi produse româneşti»? În Grecia sau Bulgaria cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România! Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi şi nu invers. Închideţi graniţele şi consumaţi produsele româneşti ale ălora care au dat tunuri şi au acu’ hotelurile lui Ceauşescu. Pe 5 Iunie am găsit o ofertă la Mamaia. 965 euro/ noapte”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro