luni 17 iunie 2024

Ambasadorul român la Beijing, băut la volan

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Dan Tomozei, un jurnalist român care activează în China, a dezvăluit faptul că ambasadorul român la Beijing, Vasilică Constantinescu, ar fi făcut praf un autobuz, după ce a condus mașina în stare de ebrietate.

„Avem ambasador care se urcă beat la volan, face accident, distruge o mașină diplomatică și un autobuz, fuge de la locul accidentului, fiind băut, se ascunde în rezidența diplomatică. Să ne spună MAE dacă i s-a întâmplat ceva, că asta s-a întâmplat acum câteva săptămâni”, a afirmat Dan Tomozei.

Ministerul Afacerilor Externe a reacționat vineri după ce în presă au apărut informații despre un accident de circulație în care ar fi fost implicat ambasadorului României la Beijing, Vasilică Constantinescu.

Diplomația română transmite că accidentul, fără victime, este obiectul unor cercetări în curs, iar pentru moment nu pot fi oferite fi oferite informații suplimentare.

Cu privire la informațiile apărute în mass-media referitoare la implicarea ambasadorului României la Beijing într-un accident de circulație, fără victime, MAE precizează că situația semnalată face deja obiectul unor cercetări în curs, aspectele în cauză fiind tratate cu maximă seriozitate. În acest moment al cercetărilor, nu pot fi oferite informații suplimentare„, transmite Ministerul Afacerilor Externe.

Basil Vasilică Constantinescu este ambasador al României la Beijing din octombrie 2017.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro