vineri 8 decembrie 2023

Actrița Dorina Lazăr a câştigat procesul cu edilul Firea

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Concediată abuziv de Gabriela Firea, actrița Dorina Lazăr a câștigat procesul și va fi reinstalată ca manager la Teatrul Odeon.

Judecata cu Primăria Bucureștiului a durat aproape 3 ani.

Actrița Dorina Lazăr a fost concediată de la conducerea Teatrului Odeon pentru că nu i-a mai plăcut primăriței Firea de ea. Acum are de primit salariul pe 3 ani, plus un leu despăgubiri morale.

În locul acesteia, Firea l-a instalat pe actorul Cristian Șofron.

Într-o declarație pentru Radio România Cultural, Lazăr spune că a fost dată afară din senin, dintr-un capriciu al primăriței Firea.

„Mărturisesc deschis că eu mă așteptam să dureze procesul o lună de zile. Pentru că mi s-a spus că la contencios administrativ lucrurile merg repede (…) Când am intrat în conflict cu Primăria, am crezut că am intrat din cauza bugetului, apoi s-a dovedit că e o chestiune subiectivă. Mi s-a trimis un Corp de control, două doamne de la Primărie au stat aprope trei săptămâni la Teatru. Au scris un raport cu «nereguli». Aceste «nereguli» au fost analizate de completul de judecată, toate cele 10 învinuiri care mi se aduceau s-au dovedit a fi neîntemeiate. Au fost mai multe termene, n-am crezut că durează atat de mult un fleac de conflict, pentru că până la urmă nu era vorba nici de un prejudiciu pecuniar (…). Și când credeam că nu se mai termină, s-a terminat la Tribunalul mare. Primăria a făcut recurs, iar acum, în 19 mai, s-a judecat, iar sentința s-a pronunțat ieri. Acum stau să-mi trag sufletul. Urmează să am o discuție, să văd ce drepturi am, cel mai mult îmi doresc să primiesc leul ca recompensă morală de la Primărie”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro