Acuzat de omor, Mario Iorgulescu poate fi arestat

Acuzat de omor, Mario Iorgulescu poate fi arestat

Mario Iorgulescu, fiul fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, va fi dat în urmărire internațională. Marți, Curtea de Apel București a stabilit definitiv arestarea acestuia în lipsă. Astfel, instanța a respins contestația lui Mario Iorgulescu la mandatul de arestare în lipsă emis de Tribunalul București.

Decizia este definitivă și se execută imediat. Astfel, Mario Iorgulescu, acuzat de omor, poate fi arestat preventiv pentru 30 de zile, începând cu dată încarcerării, a decis definitiv, marți, Curtea de Apel București.

Mario Iorgulescu s-a urcat la volan, în seara de 8 septembrie 2019, cu o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, consumând și cocaină. Tânărul a produs un accident teribil, soldat cu moartea unei persoane, tatăl a doi copii.

Mario Iorgulescu a fost, de asemenea, internat în stare gravă. După ce a primit o perioadă îngrijiri medicale la Spitalul Floreasca, acesta a fost transferat la un spital de elită din Milano.

În prezent, că fiul șefului LPF s-ar afla într-o vilă din Geneva, unde este supravegheat non-stop de o asistentă medicală.

 

Comentează pe FACEBOOK