vineri 21 iunie 2024

Afaceri cu câini abandonați la periferia Capitalei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Totul a pornit de la un telefon anonim dat de cineva care anunță poliția că trupurile unor câini ard pe un teren viran din București. De aici și până la descoperirea macabră a celor de la ASPA nu a mai fost decât un pas. Un adăpost ilegal în care erau ținuți peste 100 de câini fără stăpân a fost descoperit de cei de la Protecția Animalelor. Imaginile date publicității, pe care le puteți vedea mai jos sunt departe de a ilustra adevăratul chin prin care treceau animalele.

În spatele unor indivizi care pozau în iubitori de animale se ascundea o fabrică de bani. Afacerea îngrozitoare a fost pusă la cale de un bărbat şi o femeie care adoptau căţei din diverse adăposturi şi apoi încercau să-i plaseze în străinătate.

Escrocii cereau donaţii pentru întreţinerea animalelor, doar că nu le şi îngrijeau. Animalele ce nu supraviețuiau, erau arse pe câmpurile din apropiere.
Rețeta de făcut bani pe spatele patrupedelor nu este o premieră. Dealungul timpului, mai multe asociații care pozau în apărătoare ale drepturilor animalelor s-au divadit a ascunde interese financiare. Germania este una din țările în care „exportul” de maidanezi încă merge foarte bine.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro