duminică 21 aprilie 2024

Emil Boc șterge pe jos cu Vlad Voiculescu

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul Clujului, unul dintre cel mai titrați edili din România, l-a desființat sâmbătă seara pe ministrul Vlad Voiculescu la el „acasă”, pe postul preferat de ministrul Sănătății. Într-o emisiune la Digi24, Boc l-a ridiculizat pe Voiculescu, despre care a spus că ceea ce face ar fi ridicol chiar și pentru un extemporal la dirigenție, la clasele 1-4. „Nu poți să stabilești sarcini pentru administrațiile locale, fără să dai și bani. Orice ministru ar trebui să cunoască asta. Din acest motiv primarii din toată țara sunt extrem de revoltați de atitudinea ministrului Sănătății care, într-un act oficial, ignoră principii europene după care se conduce Uniunea Europeană „, a precizat Boc. Întregul dialog dintre cei doi îl puteți găsi aici:

După cum puteți vedea, ministrul Voiculescu a fost pus la zid pe bună dreptate. Gafa sa vine doar la o zi după ce a trimis DSP-urilor o hârtie ce purta semnătura sa și care era de fapt o somație complet greșită. (vezi link-ul).https://jurnalist.ro/covid-somatia-gresita-care-a-creat-panica-in-toata-tara/

Se pare că primele zile de mandat pentru economistul numit ministru la Sănătate nu au fost chiar de bun augur. În plus, cei din partidul său nu vad nici acum cu ochi buni dezertarea lui Voiculescu din echipa pentru Capitală, acolo unde le promisese bucureștenilor marea cu sarea, până când i s-a arătat o altă oportunitate.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro