duminică 14 iulie 2024

Ana Birchall: ironii la adresa Dianei Șoșoacă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

În ultima perioadă, tot mai mulți politicieni își scriu of-urile pe rețelele de socializare. A venit și rândul Anei Birchall, fostul ministru al Justiției.

Aceasta are numai critici la adresa senatoarei Dianei Șoșoacă, după ce în presă s-a scris că aceasta ar fi pierdut toate procesele cu Poliția și Jandarmeria.

Senatoarea contestase amenzile primite la acțiunile de proteste împotriva măsurilor impuse în pandemie.

Ana Birchall a postat pe Facebook, părerea sa despre acțiunile întreprinse de Șoșoacă, citând un articol de presă.

„Marea avocata a pierdut toate procesele intentate Jandarmeriei si Politiei. Mai mult, Sosoaca a pierdut si un proces pe care il intentase Primariei Generale din Bucuresti pentru ca a gresit procedura si a introdus actiunea prea tarziu.  Apropo, responsabilitatile unui senator sunt altele decat circul si mahalagismul! Poate va intrebati si o intrebati pe d-na senator cate legi a initiat si s-a luptat sa devina legi sa apere si sa protejeze exact ce tot declara d-na senator de atata timp?

P.S. 1 Ii rog pe sustinatorii d-nei avocat sa paraseasca aceasta pagina si sa nu se mai faca de ras aparand ceva ce nu poate fi aparat! Sa pierzi un proces pentru ca nu ai stiu termenul in care trebuia sa introduci actiunea de chemare in judecata, lucru stiut din primele cursuri de un student la drept, arata ca nu stii carte! Simplu!

P.S. 2 Aceasta d-na ajunsa senator nu a avut bunul simt sa isi ceara scuze fata de mii si mii de mame cand in primavara anului 2020 ma jignea public, promovand informatii false intr-o campanie mincinoasa si manipulativa, in goana ei nebuna dupa notorietate doar ca sa candideze pentru un loc in Parlament. Nu o interesa cat mintea si cat rau facea! Realitatea era si s-a demonstrat ca era exact cum am spus eu atunci, tocmai pentru ca eu spuneam adevarul!”.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro