sâmbătă 22 iunie 2024

Cu sapa în Parlament

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Iar am avut parte de spectacol în Parlament. Senatorul PSD, Călin Matieş, a mers la tribună cu o sapă. Revolta acestuia s-a declanșat după ce președintele Klaus Iohannis le-a recomandat românilor să joace golf, în plină criză politică.

Întrebarea tuturor a fost cum a fost posibil să intre cu o sapă în Parlamentul României. Răspunsul acestuia a fost la fel de năucitor. Senatorul a recunoscut că nu a fost verficat, pe motiv că, fiind senator, prezintă încredere.

„Vreau să-i spun şi domnului preşedinte şi domnului Cîţu că poziţia e cam aceeaşi. Se face cam ca la sapă şi la golf. Trebuia să ne invite preşedintele nu la golf. Această crosă este cum ne-au adus greşit la sapă de lemn.

Domnul Iohannis şi domnul Cîţu, la situaţia la care ne-au adus, nu cred că vom primi crose, vom primi sape să ne revenim. Ţara merge tot mai prost. Pe mine m-a uimit declaraţia domnului preşedinte Iohannis şi localitatea Pianu, unde a fost la golf, este din judeţul Alba.

M-a uimit când nu a avut nicio reacţie la criza economică şi politic. La tot ceea ce se întâmplă în ţară, nu are nicio reacţie. Toate bune şi frumoase. Spune că jucăm golf. Sunt de acord că trebuie făcut şi sport, dar prima dată trebuie să vedem necesităţile ţării. Trebuie să vedem că vine iarna şi oamenii nu o să aibă de unde să plătească facturile.

Produsele s-au scumpit deja cu 20%. Avem o problemă politică, o problemă economică. Ţara este în haos şi noi încercăm să creem o diversiune prin care să spunem „dragii mei, toate sunt bune şi frumoase. Suntem aristocraţi. Haideţi să jucăm golf””, a spus senatorul.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro