luni 25 septembrie 2023

Anchetă: Covid19 exista acum 7 ani!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Investigațiile tot mai multor țări conduc spre ideea ca virusul care a pus pe jar planeta a pornit din China. Și nu pe cale naturală, ci scăpat din laborator. Secretomania chinezilor legată de acest virus vine în sprijinul acestei idei. Toată lumea cere Organizației Mondiale a Sănătății să descindă în forță în Wuhan și să lămurească această controversă. Experții OMS s-au tot codit până acum.

O investigație a cotidianului britanic The Times susține că un virus similar cu actualul Covid-19 a fost descoperit acum 7 ani, într-o mină de cupru din regiunea Mojiang. În acea exploatare ar fi murit trei mineri, iar alți 3 s-au vindecat. Simptomele erau identice cu cele din prezent. Virusul a fost izolat și cercetat exact la laboratoarele din Wuhan!

Ziariștii britanici au încercat să discute cu cei de la laboratorul asiatic despre acest subiect, însă au fost trimiși la plimbare. Se pare că există și o mărturie scrisă, o teză de doctorat a unui student al cărui îndrumător era unul din medicii care a tratat minerii. Însă totul s-a blocat la refuzul de a da un punct de vedere al celor din Wuhan. În aceste condiții, ancheta OMS în acel oraș pare mai necesară ca oricând..

Aveți aici versiunea originală a articolului:

https://www.thetimes.co.uk/edition/news/seven-year-covid-trail-revealed-l5vxt7jqp

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro