joi 22 februarie 2024

COVID-19. Angajaţii Spitalului Suceava, în carantină

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Situația de la Spitalul Suceava pare scăpată de sub control. Ca o ultimă măsură de a opri răspândirea coronaviruslui, secretarul de stat Ionel Oprea, care coordonează echipa militară de conducere a spitalului, a declarat, luni, că angajaţii spitalului vor trebui să intre în carantină instituţionalizată, pentru a nu mai duce virusul familiei.

 

Angajații Spitalului Judeţean Suceava care nu sunt de acord cu carantina, puși pe liber

 

Cine nu acceptă această măsură are de suportat consecințe grave. El a precizat că aceia care se opun vor trebui să lase locul liber, pentru a fi vacantat postul şi a aduce personal medical din altă parte.

„Au fost medici care au spus că nu acceptă. Facem un raport, avem o comisie, acea comisie va analiza şi se va alege calea amiabilă. Nu am venit să ne certăm. Am venit să rezolvăm o problemă şi o rezolvăm cu oamenii care vor”, a declarat Ionel Oprea, potrivit Monitorul de Suceava.

 

Situația în România de la izbucnirea pandemiei de coronavirus

 

România a înregistrat 4.057 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID-19). Dintre acestea, peste 1.200 de cazuri sunt la Suceava, iar alte peste 600 în București și Ilfov.

 

Încă 30 de zile de stare de urgență din cauza COVID-19

 

Amintim că, luni, președintele Klaus Iohannis a anunțat că se va prelungi starea de urgență din cauza COVID-19 cu încă 30 de zile.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro