marți 28 noiembrie 2023

Bădălău, interceptat când era la pescuit: Greșim când suntem relaxați

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Niculae Bădălău a povestit că în dosarul în care este cercetat a fost filat și interceptat chiar și când era la pescuit.

„Eu am spus că am încredere în judecători, nu în justiție. Nu știu cum e dosarul, probabil și regret anumite vorbe. Dar rețineți contextul, eram pe baltă la peste, era weekend, și mai vorbești fără să ai un control strict. Mai și greșim când suntem relaxați. Eu cred că cei ce vor decide vor fi judecătorii”, a spus Niculae Bădălău, pentru România TV.

Bădălău a mai declarat că este pregătit de o confruntare cu denunţătorul din dosarul său de corupţie, Dan Păsat.

„Cat familia imi e aproape, nu imi e frica de nimic. In 32 de ani nu am avut niciodata probleme, chiar daca am mai avut dosare la DNA. Nu am inteles niciodata de ce acum”, a spus Bădălău, care a dezvăluit şi că denunţătorul Dan Păsat era împreună cu el „la peşte” când au fost făcute înregistrările compromiţătoare.

De altfel, Nicolae Bădălău este convins că Dumnezeu i-a dat un semn, în urma scandalurilor  dintre fiul lui și fosta noră, Claudia Pătrășcanu.

 „M-am simțit vinovat pentru familie. Probabil am greșit”, a declarat Nicolae Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, fosta noră, declarase public că Niculae Bădălău ar fi intervenit în justiție și și-ar fi folosit influența pentru a-i lua copiii. După divorț, artista se judecă cu Gabi Bădălău pentru custodia copiilor.

Curtea de Apel București a decis, vineri, eliberarea din arestul preventiv a fostului senator PSD Niculae Bădălău și plasarea acestuia sub control judiciar.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro