sâmbătă 22 iunie 2024

Bădulescu și Negoiță se toarnă între ei: ”Hoţul strigă hoţii”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu îl acuză pe primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă de hoţie. Disputa vine în contextul în care Robert Negoiţă s-a lepădat de Gabrila Firea, a plecat din PSD şi va susţine candidatul ProRomânia la Primăria Capitalei.

În replică, primarul general l-a aruncat în lupta pentru Sectorul 3 pe Aurelian Bădulescu, mâna sa dreaptă, scrie Adevărul.

“Lui Robert Negoita i se potriveste zicala : hotul striga hotii! Este stiut faptul ca in Bucuresti, cele mai scumpe bancute, panselute, garduri si lucrari sunt in sectorul 3. Se umfla pretul si de cate 3-4 ori!  Un profitor! Un oportunist! Si-un capusar al banului public pentru propriile interese.”, spune Bădulescu.

“Precizez ca mi-am facut toate studiile la timp, la varsta potrivita, la zi si la stat. Restul sunt subiecte de cancan! Cam ce se discuta pe inserat, pe la terasele ilegale ridicate de domnul Robert Negoita. Una pentru o iubita, alta pentru un prieten, vreo doua pentru protectie”, mai spune Bădulescu.

Negoiță a anunțat în data de 16 iulie lansarea Partidului Bucureşti 2020.

La rândul său, Negoiță l-a catalogat pe Bădulescu drept ”un bichon bine hrănit”.

”Am un mesaj pentru stăpâna domnului Bădulescu: în Bucureşti, se amendează dacă îţi ţii câinele dezlegat şi fără lesă, fără botniţă. Este o hotărâre a Consiliului General”, a declarat Robert Negoiţă pentru B1 TV.

 

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro