USR sector 4 încurajează traseismul electoral

USR sector 4 încurajează traseismul electoral

Un mesaj uluitor a fost postat pe contul de Facebook al organizației USR Sector 4. Într-un mod cât se poate de direct, cei din spatele acestui demers încurajează traseismul și manevrele electorale. Textul este edificator: „Fă-ți viză de flotant sau buletin de București și votează unde contează! În 2016, Daniel Baluță a câștigat primăria S4 cu 33.606 voturi. În 2019, la ultimele alegeri, 17.579 cetățeni au votat pe listele suplimentare din S4…Ai posibilitatea să îți faci viză chiar și în ziua votului”.

Disperarea celor de la USR și chiar și a posibililor aliați de la PNL a devenit tot mai mare, după ultimele sondaje. Până și Ludovic Orban a admis într-o emisiune TV că meciul electoral de la sector 4 este aproape imposibil. Se pare că cei de la USR vor să echilibreze balanța, împrumutând mult hulitele metehnele electorale ale partidelor vechi. Așa că îndeamnă oamenii la acest traseism practicat masiv pe vremea PSD-ului vechi.
Mesajul celor de la USR a stârnit un val de reacții în mediul online. Inclusiv pe pagina lor, USR-istii sunt vehement criticați pentru acest îndemn imoral. Unii spun chiar ilegal. Oamenii amintesc despre obiceiurile ticăloase ale partidelor, pe care sperau să nu le vadă la un partid nou. Paradoxal, candidata USR la Primăria sector 4 este o doamnă relativ anonimă, dar care se recomandă a fi avocat. În mod normal, aceasta ar fi trebuit nu doar să se delimiteze de acest mesaj, dar să și condamne asemenea practici. Se pare că tânăra generație din politică a deprins rapid metehnele ticăloase ale veteranilor…

Comentează pe FACEBOOK