miercuri 29 noiembrie 2023

Banii lui Țiriac au fentat restricțiile pe coronavirus

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Omul de afaceri Ion Țiriac nu a renunțat la plăcerile personale nici pe perioada pandemiei de coronavirus. Vânătoarea în locuri exotice este una dintre ele, iar acesta nu s-a putut abține să nu facă o partidă teribilă în Africa. Prima știre legată de peripeția lui Ion Țiriac și a câtorva prieteni intimi ce l-au însoțit a venit pe 14 martie. Am aflat atunci că zborul său privat a fost oprit din cursa spre Namibia, pe motiv că președintele Namibiei a interzis accesul europenilor în țara sa. Ca urmare, Țiriac și prietenii și-au sistat aventura la Zurich, acolo unde făcuse avionul escală.

După acest episod, ne-am fi gândit cu toții că aventura miliardarului a luat sfârșit. Cine ar mai fi putut intra într-o țară care și-a închis granițele, mai ales cu scopuri recreative… Pe 8 aprilie aflăm însă la Romania TV, de la Victor Ciutacu, informația că Țiriac este blocat în Namibia. Informațiile postului de televiziune erau halucinante. Se vorbea de intervenția ministerului de Externe pentru deblocarea vânătorilor români și repatrierea lor. De aici am putut deduce cu toții că Ion Țiriac a ajuns totuși la vânătoarea mult râvnită , dar apoi s-a blocat pe acolo.

Imagine de la Balc, înainte ca pesta porcină să arunce în aer vânătorile mioritice

Bomba abia acum urmează și o detonează www.jurnalist.ro! Vă amintiți de ordonanța militară numărul 9?! Este cea care a suspendat o mulțime de zboruri și prin care s-a decis că românii care se întorc în țară sunt trimiși în centrele de carantină 14 zile. Ei bine, frumusețea exact în asta constă. Că ordonanța 9 a intrat în vigoare în noaptea de 15 spre 16 aprilie. Știți când s-a întors Ion Țiriac din Africa?! Ați ghicit, pe 15 aprilie, după masa! Frumos, nu?! Așa noroc mai rar! Dacă mai întârzia câteva ore, îl prindeau pe drum noile reglementari și era vai de capul său..
Sper că nu v-ați gândit cumva că ordonanța cu pricina a fost data special pe 16, în așa fel încât să apuce Țiriac să revină! Nici nu v-ați gândit că cineva i-a spus domnului Țiriac de iminența unei asemena ordonanțe militare, da?! Vorbim de un act de extremă urgență, ce nu se dă în funcție de interesele oamenilor cu bani… Probabil a fost doar norocul miliardarului celebru.

Traseul cursei private cu vânători

 

Ca să nu aveți dubii cu privire la traseul lui Țiriac, vă prezint în exclusivitate și culoarul de zbor al acestuia. Cu plecarea la o oră extrem de matinală a aeronavei private de tip Bombardier Global 5000 și aterizarea la mustață în România.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro