Bătaie între membrii PSD și Pro România, cu furci, topoare, blocat pe stradă

Bătaie între membrii PSD și Pro România, cu furci, topoare, blocat pe stradă

În localitatea Dimăcheni din județul Botoșani, politica i-a întors pe oameni unii împotriva celorlalți. Cei aproximativ 1.000 de locuitori s-au format în tabere de susținători ai liderilor zonali ai principalelor partide politice.

În urmă cu câteva zile a pornit însă o răfuială în toată regula. Membrii Pro România au urmărit cu mașinile pe ulițe un membru PSD. Motivul? Acesta din urmă le-a rupt afișele electorale.

 

Nu mă omorâți, că eu am trei copii de crescut, sunt căsătorit”

 

 

Cel prins, de frică, a apucat să spună că e căsătorit și are copii și cerea să nu fie omorât. Totodată, ar fi spus că a fost pus de deputatul Costel Lupașcu.

„Aseară i-au dus la Poliție, pentru că a sunat unul dintre consilieri la 112, a venit Poliția, i-a descoperit, i-a dus la Poliție. Am făcut sesizare și la BEJ, împotriva PSD Botoșani, nu am dat nume. Fata mea era acolo, a zgâriat-o toată că l-a scăpat o dată, că era un bărbat voinic. Și când au venit mai multe persoane și l-au prins: dle, spune-mi de ce ai făcut chestia asta. Și a zis: dle, nu mă omorâți că eu am trei copii de crescut, sunt căsătorit. Fata i-a spus: dle, nu te omoară nimeni, spune cine te-a trimis și cine te-a plătit. La fată cât pe ce să-i rupă unghia, pe un nepot de-al meu l-a zgâriat, era foarte agresiv domnul, de două ori l-a scăpat, l-au prins în curte la cineva în Corlăteni. Dacă nu erau mai multe persoane cu mașini nu reușeau să-l prindă”, spun membrii Pro România.

Bătaie cu furci, cu topoare, urmăriri cu mașini

 

 

Lupașcu, contactat de botosaneanul.ro, spune că și cei de la Pro România le-au rupt afișele anterior acestui eveniment.

„Unul dintre ai noștri a fost urmărit tocmai până în Corlăteni de vreo cinci mașini cu vreo 9 oameni de-ai lor, l-au prins, l-au bătut, i-au dat cu parul în cap, cu topoare, dle, stai un pic, ce se întâmplă, suntem în Evul Mediu? De la Pro România, că nu știu ce s-a întâmplat. Stai puțin dle, orice s-ar fi întâmplat, nu-l agresezi. Omul a mers la spital, la urgențe, a făcut reclamație la Poliție, s-a deschis un dosar penal împotriva agresorilor. Legea îi va trage la răspundere pentru ceea ce s-a făcut, spune Costel Lupașcu.

Bărbatul urmărit până la Corlăteni susține că a fost bătut de cei de la Pro România, imediat după ce a fost prins.

„Merge unul singur pe stradă și îl atacă din senin vreo 9 golani, cu topoare, cu bâte. Îi dau în cap, cu bâta în cap i-a dat, omul și-a făcut CT. Are prezentare la urgențe, s-a dus la Medicina Legală, nu se poate așa ceva. Cu furci, cu topoare, urmăriri cu mașini, cu blocat, stai puțin dle, pentru ce? Era ziua, nimeni nu face absolut nimic.”, a declarat acesta.

Comentează pe FACEBOOK