Bogdan face un pas înapoi: Demisia lui Orban, tardivă!

Rareș Bogdan bate în retragere după atacul la Ludovic Orban. Prim-vicepreședintele PNL a declarat, miercuri, la Digi FM că , de fapt, ar fi spus că liderul partidului ar fi trebuit să plece după alegerile parlamentare pierdute, pentru că acum este tardiv.  El a adăugat că va trebuie ca partidul să se concentreze pe guvernare şi să îl sprijine pe premierul Florin Cîţu.

„Eu am spus ce am avut de spus într-un interviu care a creat mare vâlvă. Eu am vrut să fie un interviu analiză, nu un interviu atac, dar scos din el doar că liderul partidului… s-a spus că ar trebui să plece. Eu am spus: ar fi trebuit după alegerile pierdute, acum e tardiv, acum ne pregătim de congres. Voi vorbi mai mult despre ce avem de făcut. Consider că trebuia o analiză foarte serioasă a cauzelor care au dus la pierderea alegerilor, dar acum va trebui să ne concentrăm pe guvernare și să stăm în spatele premierului Florin Cîțu, pentru a încerca să pornim o guvernare fructuoasă pentru România”, a declarat Rareș Bogdan.

Totodată, prim-vicepreședintele libralilor a mai spus că regretă că a folosit expresia ‘i s-a umflat capul’ la adresa lui Ludovic Orban.

„E o exprimare căreia trebuia să-i găsesc niște sinonime. Asta cu lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează și ar fi trebuit să găsesc alta, legată de <<i s-a umflat capul>>. Nu e caracteristic limbajului meu, e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. E singurul lucru din interviu pe care îl regret”.
El a mai spus că nu a vorbit cu Orban după acel interviu și că o va face.
„O să vorbesc, pentru că n-am cu el că persoană o problemă, am ca exercitare a poziției, cum și-a exercitat poziția de președinte.  E o persoană plăcută, putem bea ristretto împreună, un ceai. Alcool nu prea bem nici eu, nici el”.
Comentează pe FACEBOOK