Bufonul Cataramă s-a legat de Covid19

Bufonul Cataramă s-a legat de Covid19

Care e motivul și ce urmărește exact, doar omul de afaceri știe, însă Viorel Cataramă s-a cocoțat de-a dreptul pe coronavirus. Cică vrea să demonstreze ceva și să ajute la repornirea economiei. Mie îmi miroase de la o poștă a campanie de imagine. Și e una în familie, fiindcă și doamna Cataramă, pe numele ei Adina Alberts, se tot bagă singură în lumina reflectoarelor. Și tot în povestea cu carcalacul asiatic. Cum deschizi un site, cum îți explică doamna cu pricina ce trebuie să facă sau să nu facă guvernul, cum e cu măștile, care mai e bursa covid-ului și de-astea.
Haideți să revenim însă la soțul inconștient, care s-a dedulcit azi la poze cu băieții camuflați, care l-au testat de coronavirus. Carevasăzică, după ce s-a dat exemplu că se pupă cu infectații și suspecții acum câteva zile, jupân Cataramă a avut azi sesiune foto. Mă aștept să călărească isoletele, cât de curând.. Bogații fac tot soiul de extravaganțe în toată lumea, așa că pe banii lui, n-are decât să facă ce vrea individul. Dar s-o facă în iatacul lui, departe de ochii poporului. Pentru că altfel, chiar devine a amenințare la adresa siguranței publice omul de afaceri. Și chiar așa, pe ăsta nu-l vedeți, domnule Vela?! Premieru’ se aude și la palat?! Pai dacă închidem site-uri sau criticăm presa că alarmează populația spunând adesea doar adevărul, la oamenii de afaceri nu se pune?! Ei sunt mai dulci, mai inofensivi?!
Haideți să explicăm scurt de ce gestul lui Cataramă este unul inconștient. Azi s-a testat pe banii lui, la o clinică celebră din București. De fapt a venit clinica la el. Să-I fie de bine. Ar fi și păcat să nu își lase banii să circule în economie. Dacă doamne ferește chiar va lua covid și va fi rău, probabil își va folosi fiecare cent ca să se facă bine. Că doar n-o sta ca fraierul, să moară cu zile. Dar pe acest om de afaceri l-a văzut o țară întreagă. Zeci sau sute de mii de români l-au admirat cum pupa persoanele cu risc major, sugerând că nu se teme și că boala e închipuită. Așa să fie! Dar dacă nu e, ce facem?!
Pe Cataramă l-au admirat mii de amărâți. Unii s-au crucit, altora le-a plăcut, cu siguranță. Pentru unii o fi chiar exemplu. Și atunci, dacă modelul său va fi urmat dă un puhoi de amețiți, care apoi cad lați de boală, cine răspunde?! Ălora le pune cineva covorul roșu în spitale sau îi testează în curte, lângă piscină?! Vă spun eu că nu! Vor zace ca muștele prin spitalele de stat, ocupând paturile și tocând bugetul și așa secătuit din Sănătate. Sunt curios totuși care este adevăratul motiv al PR-ului agresiv al acestei familii și când va hotărî statul acesta blegit că au exagerat cu circul lor…

Comentează pe FACEBOOK