vineri 14 iunie 2024

Burduja, în fața bucureștenilor: Nu am nimic de ascuns

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei,  anunţă marţi că acceptă invitaţia Platformei Civice Împreună pentru Centura Verde şi Platformei de Mediu pentru Bucureşti, de a participa la o dezbatere pe tema mediului şi a calităţii vieţii în Bucureşti. „Nu am nimic de ascuns”, a transmis liberalul bucureștenilor. El și-a exprimat speranţa că şi actualul edil Nicuşor Dan va da curs acestei invitaţii.

 

Burduja: Nu am nimic de ascuns şi voi răspunde cu onestitate la toate întrebările

 

”Am acceptat invitaţia Platformei Civice Împreună pentru Centura Verde şi a Platformei de Mediu pentru Bucureşti la dezbaterea despre mediu şi calitatea vieţii în Bucureşti. Bucureştiul Verde este unul dintre pilonii de bază ai Planului pe care îl propun pentru oraşul nostru. Trebuie să propunem soluţii pentru a avea un Bucureşti cu mult mai puţină poluare, prietenos cu cetăţenii săi şi cu grijă pentru sănătatea lor. Voi vorbi despre soluţiile mele aşa cum am făcut şi până acum”, a scris Burduja pe Facebook.

El afirmă că i-ar plăcea ca Nicuşor Dan să decidă să vină la această dezbatere, mai ales că va fi într-un mediu prietenos, în mijlocul naturii.
”Măcar o plimbare în parc sper să îi placă lui Nicuşor Dan, dacă alte teme sunt prea sensibile”, scrie Burduja.
El reafimă că va participa la orice dezbatere, oriunde este invitat şi cu orice interlocutor.
”Nu am nimic de ascuns şi voi răspunde cu onestitate la toate întrebările. La finalul zilei, la alegerile din 9 iunie, veţi avea de ales cea mai bună soluţie pentru viitorul oraşului nostru”, declară el.

Dan, Firea, Piedone şi  Burduja, invitați la o dezbatere având ca teme mediul şi calitatea vieţii în Capitală

Principalii canididaţi la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, Gabriela Firea, Cristian Popescu Piedone şi Sebastian Burduja, sunt invitaţi de Platforma Civică Împreună pentru Centura Verde şi de Platforma de Mediu pentru Bucureşti, la o dezbatere având ca teme mediul şi calitatea vieţii în Bucureşti.
”Dezbaterile între candidaţi sunt o chestiune ce ţine de firesc, de normalitate şi de respect faţă de oamenii cărora le cer votul”, argumentează reprezentanţii celor două platforme civice, potrivit News.ro.
Cele două platforme, ambele demersuri apolitice, îşi asumă crearea cadrului neutru al dezbaterii. Data şi locul vor fi stabilite de comun acord.

„În 2024, mediul, în general, calitatea aerului, în particular şi crearea de centuri verzi în zonele periurbane nu pot lipsi din programul şi priorităţile niciunui partid serios şi al niciunui candidat serios la alegerile ce se apropie şi, în acelaşi timp, nu pot lipsi din evaluarea personală pe care şi-o face fiecare alegător responsabil. În Bucureşti regăsim cea mai mare aglomerare urbană a României, în care trăieşte peste 10% din populaţia ţării. Toţi oameni aceştia au dreptul la o dezbatere între candidaţi. Cu blândeţe, le solicit celor patru să participe la această dezbatere şi, în acelaşi timp, le mulţumesc cu recunoştinţă”, afirmă Alex Găvan, fondator Platforma Civică Împreună pentru Centura Verde.

La rândul său, Oana Neneciu, reprezentant Platforma de Mediu pentru Bucureşti, consideră că bucureştenii merită pe deplin să voteze cunoscând programele şi viziunea candidaţilor.

„Bucureştenii sunt interesaţi şi din ce în ce mai implicaţi în problemele care îi afectează zi de zi. Fie că vorbim de poluare, trafic, spaţii verzi sau servicii publice, vedem din ce în ce mai mulţi cetăteni care acţionează şi se implică pentru o mai bună calitate a vieţii. Ei fac parte din grupuri de iniţiativă, ONG-uri, asociaţii de proprietari sau o fac individual. A venit din nou momentul să ofere votul şi încrederea primarului Bucureştiului şi merită pe deplin să voteze cunoscând programele şi viziunea candidaţilor. Merită pe deplin o dezbatere deschisă, onestă şi echilibrată între cei care vor să le câştige voturile”, declară ea.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro