sâmbătă 22 iunie 2024

Cât costă Ford Transit Courier, realizat la Craiova

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ford lansează, marți, producția noului model Transit Courier la Craiova. La eceniment vor fi prezenți premierul Marcel Ciolacu, ministrul Apărării Naționale și cel al Economiei. Tot la fabrica de la Craiova va fi lansat și Tourneo Courier. 

Courier va fi disponibil în trei versiuni de caroserie: Transit Van, Transit Double Cab și Tourneo. Primele două vor putea fi echipate atât cu motorizări pe benzină – 1.0 EcoBoost, cât și diesel – 1.5 EcoBlue, iar cea din urmă doar cu unități pe benzină. E-Transit Courier și E-Tourneo Courier vor debuta ulterior, în 2024, scrie adevarul.ro.

Prețurile speciale de lansare pornesc de la 15.550 euro fără TVA pentru Transit Courier și de la 18.100 euro fără TVA pentru Tourneo Courier.

Conform companiei, ambele modele au fost complet reproiectate, pentru a crește gradul de productivitate și spațiul de la interior și integrează soluții inteligente pentru depozitare, acces, conectivitate și asistență activă. Transit Courier a fost proiectat în jurul unei suprafețe de marfă mai mari și mai ușor configurabilă, care oferă cu 25% mai mult volum de încărcare față de modelul anterior, inclusiv sarcină utilă crescută și posibilitatea de a transporta doi europaleți.

Transit Courier poate fi comandat în două versiuni de motorizare – 1.0 EcoBoost (100 CP / 125 CP) sau 1.5 EcoBlue (100 CP), ambele cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Opțional, clienții pot opta pentru o cutie de viteze automată cu 7 trepte, disponibilă pentru unitatea pe benzină de 125 CP.

Tourneo Courier este oferit într-o singură versiune de motorizare, pe benzină – 1.0 EcoBoost cu 125 CP, disponibil atât cu transmisie manuală cu 6 trepte, cât și cu transmisie automată cu 7 trepte.

Versiunile electrice, E-Transit Courier și E-Tourneo Courier, vor intra în producție ulterior, în 2024.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro