luni 17 iunie 2024

România, promovată la BBC prin clipuri realizate de Charlie Ottley (VIDEO)

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea, a publicat primul videoclip din seria celor cu care România va fi promovată la BBC.

”Promovăm România la BBC”, a scris ministrul Ştefan Radu Oprea, luni seara, pe Facebook, alături de primul videoclip al campaniei.  

Ministrul a precizat că, timp de o lună, telespectatorii din întreaga lume vor viziona imagini despre ţara noastră.

„Promovăm România la BBC. Episodul 1.
Timp de o lună telespectatorii din întreaga lume vor viziona imagini despre țara noastră. Clipurile sunt realizate de Charlie Ottley un binecunoscut jurnalist, poet, realizator britanic, îndrăgostit de România”, a scris ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea, pe Facebook.
Potrivit MEAT, reprezentanţii ministerului au colaborat cu Charlie Ottley, cunoscut pentru documentarele sale despre România, precum ”Wild Carpathia” şi ”Flavours of Romania”, pentru a crea o serie de videoclipuri care să prezinte frumuseţea şi diversitatea ţării noastre.

 

”Astfel, au fost realizate 8 clipuri de prezentare: 4 videoclipuri cu o durată de 1 minut, care surprind România în toată splendoarea ei, în fiecare anotimp, de la peisajele îngheţate ale iernii la culorile vii ale primăverii, şi alte 4 videoclipuri, de 30 de secunde fiecare, care evidenţiază 4 forme de turism specifice României: cultural, ecoturistic, city break şi natură, cu rolul de a sublinia diversitatea ofertei turistice a ţării noastre”, arată sursa citată, scrie news.ro.

Anterior, România a fost promovată la Paris.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro