Ce a pățit polițista care l-a criticat pe ministrul Marcel Vela

Ce a pățit polițista care l-a criticat pe ministrul Marcel Vela

O polițistă care l-a criticat, pe Facebook, pe Marcel Vela în timpul stării de urgență a fost cercetată disciplinar pentru gestul său.  Lorena Radu, polițist în cadrul IPJ Arad a reacționat dur la anunțul ministrului Vela, care anunța că oamenii legii vor împărți lumina sfântă în casele oamenilor, de Paște.

Potrivit adevarul.ro, dintr-o senință pronunțată recent de Tribunalul Arad, polițista a fost găsită vinovată pentru „comportarea necorespunzătoare, în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției”.

În final polițista a fost doar „atenționată”.

„Celor care ne conduceti, va multumim ca dupa ani si ani in care ne-am servit cu onoare patria, avem privilegiul de a desfasura MISIUNEA carierei noastre!

Aflati ca-n 2006, studenta fiind, nu gaseam menirea reala a celor 4 ani din Academia de Politie in care faceam inviorare la ora 5.30, sectoare la WC-uri, plantoane la 3 dimineata si primeam permisii doar pentru rezultate foarte bune.

Acum insa, cu ajutorul dvs., regimul militar s-a metamorfozat. Pe batranul Carpati il vom pune-n rastel si vom lua instrumentul preotilor pentru a imparti, asa cum dvs. doriti, LUMINA.

Acesta este interesul suprem al unei societati bolnave, in care fiecare „organ” putrezeste sub „medicamentatia” improprie pe care ne-o administratati fortat.

Asadar, in semn de multumire pentru starea de degradare in care ne-ati adus, sa fim cu totii prioritas in slujba BOR, si nu a cetateanului”, a scris Lorena Radu pe contul sau de Facebook.

Comentează pe FACEBOOK