vineri 14 iunie 2024

Golanii din Horeca: un restaurant terorizează un cartier

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Poate că e greu să credeți, însă în sectorul 1, fix pe granița cu sectorul 2, se află un restaurant care a dus la disperare mii de oameni din vecinatatea sa. Localul Chefs Experiencede pe Calea Floreasca 60 le dă insomnii celor care locuiesc în vecinătate. Restaurantul cu pricina funcționează într-un imobil cu 10 etaje, construit fix pe granița dintre sectoare. Partea din față, cea unde este și restaurantul aparține de sectorul 1, în timp ce spatele iese in strada Turbinei din sector 2. Până aici, nimic bizar.

Restaurantul menționat, ce funcționează la parter, a amplasat pe bloc o instalație despre care nimeni nu știe ce este. Unii spun că ar fi pentru aerele condiționate, alții un generator. Oricum, toată ingineria a fost făcută doar în acord cu proprietarul clădirii, cel care a și închiriat restaurantului spațiul locativ de la parter. Instalația de care vorbim funcționează zilnic între orele 7 și 24 și scoate un zgomot asurzitor. Aveți aici un filmuleț sugestiv, pentru a vedea că nu este vorba de vreun capriciu al celor din zonă. Zgomotul este chiar insuportabil.

În disperarea lor, oamenii au facut sesizări peste sesizări: la primăriile celor două sectoare, la poliție, la Garda de Mediu. Toți i-au redirecționat voalat către proprietarul clădirii și cel al restaurantului. Ultimul le-a promis de o lună jumătate că va schimba instalația, dar nimic. Se pare că poluarea fonică nu reprezintă o problemă pentru autoritățile statului român. Jurnalist.ro va merge pe firul acestei povești și vă va arăta cine sunt cei din spatele acestei afaceri și cum sunt protejați de autorități

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro