sâmbătă 28 ianuarie 2023
spot_img

Ce averi au cele mai bogate animale de companie din lume

Must read

spot_img

Să cunoaștem cele mai bogate animale de companie din lume. Allaboutcats.com a realizat un top al acestora și nu mică le-a fost mirarea să afle că există animale mai bogate sau mai influente pe rețelele sociale decât cei mai mulți oameni. 

Cel mai bogat animal de companie din lume este un ciobănesc german, Gunther VI, proprietarul companiei multi-media ”Gunther Corporation”, cu sediul în Italia și cu o cifră de afaceri de jumătate de miliard de dolari.

Deși inițial se spunea că banii moșteniți de Gunther VI ar fi fost lăsați moștenire de contesa germană Karlotta Leibenstein bunicului lui Gunther, s-a dovedit că totul a fost o invenție. Mai puțin banii, care chiar există.

Următoarea pe listă este Nala Cat. Pisica salvată dintr-un adăpost a devenit vedetă pe Instagram, ajungând la o avere de 100 de milioane de dolari.

Pe poziția a treia se află Olivia Benson, pisica lui Taylor Swift. Averea sa: 97 de milioane de dolari. Banii i-a „câștigat” după ce a apărut în clipuri și a lansat propria gamă de produse.

Pe locul 4 sunt Sadie, Sunny, Lauren, Layla și Luke, câinii lui Oprah Winfrey. Aceștia au un fond de 30 milioane de dolari, dar nu vor putea beneficia de ei decât atunci când va dispărea vedeta.

Jiffpom este cea mai mare vedetă canină de pe Instagram. Acesta a strâns doar 25 de milioane de dolari. Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, a moștenit 13 milioane în 2019, iar Pontiac, un Golden Retriever adoptat de actrița Betty White, urmează să moștenească 5 milioane de dolari de pe urma acesteia.

Pe ultimele trei poziții sunt Doug the Pug, Tucker și Marutaro. Fiecare câștigă cam 1,5 milioane de dolari, prin aparițiile de pe rețelele sociale și din filme și reclame.

 

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro