vineri 14 iunie 2024

Ce spune Firea despre cei 500.000 de euro împrumutați de la Becali

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria București, a făcut, joi, primele declarații despre cei 500.000 de euro împrumutați de la Gigi Becali, pentru campania electorală.

 

Cum justifică Firea sutele de mii de euro cu care Becali a împrumutat PSD

 

 „Nu m-a împrumutat pe mine, a împrumutat partidul, PSD național, prin notar public, în condițiile legii. Puteti sa luati legatura cu doamna Elena Vlad – director economic PSD. Banii sunt pentru campania generală, împrumutul era pentru europarlamentare, nu pentru locale. La locale oricum sumele sunt mult mai mici, decât la europarlamentare”, a explicat Gabriela Firea reporterului HotNews.ro.

Declarația acesteia vine după ce prosport.ro a publicat informația potrivit căreia Gigi Becali a finanțat cu 500.000 de euro campania candidatei PSD la primăria Capitalei.

„Fina mea candidează. Ea nu are bani. Candidații de la europarlamentare trebuie să dea niște bani împrumut, pe care-i iau înapoi. Și ea nu are de unde. Așa fac partidele. Și a venit la mine să o ajut, și eu i-am dat că este fină. Eu n-am nevoie de DNA, o fac publică (n.r.donația), am dat la PSD 500.000 euro. Bani pe care mi-i dă înapoi, după ce primesc ei de la stat. Că statul le dă o sumă de bani în funcție de procentaj. Nu știu cât ia.”, a spus Gigi Becali într-un videoclip postat pe canalul de Youtube zonenewstv.

 

Și AUR primește bani de la Gigi Becali

 

Gabriela Firea nu este singurul politician care a căutat sprijinul lui Becali. Joi și liderul AUR, George Simion, a mers la „palatul” lui Becali, după cum au arătat imaginile surprinse de Hotnews.

Mai exact, George Simion și Mihail Neamțu au mers joi în vizită acasă la Gigi Becali. Discuția principală a fost despre o posibilă finanțare pe care Gigi Becali să o facă pentru campania de la europarlamentare a lui Mihail Neamțu, candidat din partea AUR, a declarat Gigi Becali presei.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro