vineri 14 iunie 2024

Firea și Ciolacu, în vizită la o gradiniță din Sectorul 4

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Gabriela Firea, candidat la Primăria Capitalei, și Marcel Ciolacu au vizitat, miercuri, o gradiniță din Sectorul 4. Firea a afirmat că peste 3.000 de copii nu au prins loc la grădiniţele de stat din Bucureşti, anul trecut. Pentru a veni în ajutorul părinților, primarul Daniel Băluţă a început un program de construire a unor grădiniţe din materiale uşoare.

 

Firea: Peste 3.000 de copii nu au prins loc la grădiniţe

 

”Peste 3.000 de copii nu au prins loc la grădiniţele de stat din Bucureşti, anul trecut! Aproape la fel de mulţi copii nu au avut la creşele de stat. Toate aceste familii au fost obligate să găsească soluţii, unele dintre ele mult prea costisitoare”, a scris, miercuri, pe Facebook, aceasta.

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei afirmă, că, în Sectorul 4, Daniel Băluţă, a început un plan amplu de construire a unor grădiniţe modulare, din materiale uşoare, care pot fi ridicate rapid pe spaţii existente deja.

”Am vizitat, împreună cu premierul Marcel Ciolacu, Grădiniţa Şcolii 194. Este un model care poate fi aplicat cu uşurinţă în multe zone ale Capitalei şi în celelalte sectoare unde există atât de mare nevoie de aceste instituţii de educaţie timpurie. O grădiniţă cu 200 de locuri, de peste 2.000 mp, construită de la zero. De asemenea, Sectorul 4 a făcut deja primii paşi pentru reconfigurarea unor clădiri existente, aflate în proprietatea sau în administrarea autorităţii locale, pentru a le transforma în creşe şi grădiniţe noi. Vor fi create peste 2.000 de locuri”, a mai transmis candidatul PSD la Primăria Capitalei.

 

 

Firea adună electoratul PSD și îi suflă în ceafă lui Nicușor Dan

 

PSD anunță că Gabriela Firea, proaspăt intrată în cursa pentru Primăria Bucureștiu, adună electoratul PSD și „îi suflă în ceafă lui Nicușor Dan„. Potrivit social-democraților, alegerile locale din iunie 2024 se anunță din nou o luptă în doi, între Nicușor Dan și Gabriela Firea. Aceștia spun că datele ultimului sondaj Avangarde arată că Gabriela Firea are un scor de 24%, Nicușor Dan (31%), iar Piedone are doar 20%.

 

PSD: Potrivit sondajului Avangarde, Firea câștigă Primăria Capitalei

 

După ce medicul Cătălin Cîrstoiu a fost retras din competiția pentru Primăria Capitalei, PSD și PNL au decis să meargă cu candidați separați. Gabriela Firea, transmite PSD într-un comunicat de presă, a intrat direct pe a doua poziție a preferințelor exprimate în sondajele de opinie. Fostul edil are o rată de conversie de 76% la suta din voturile electoratului social-democrat din București. Ținând cont de popularitatea de care se bucură aceasta, Firea ar urma să ajungă la 90% conversie din votanții PSD la începului campaniei electorale, adică aproximativ 34% dintre locuitorii Capitalei.

Gabriela Firea e perseverentă, va veni cu proiecte, va fi susţinută de primarii în funcţie. Gabriela Firea întruneşte 90% din voturile Partidului Social Democrat. (În Bucureşti, PSD – n.r.) avea înainte de a intra în campanie 34%”, afirmă Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro