luni 17 iunie 2024

Ciolacu, despre angajarea nepoatei la ICR: E o artistă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că nepoata sa Andreea este o artistă. Afirmația acestuia vine după ce tânăra a fost angajată fără concurs la Institutul Cultural Român (ICR).

Ciolacu mai spune că munca la ICR i se potrivește mânușă Andreei și nu vede nimic în neregulă că i s-a facilitat un post călduț la această instituție de stat.

„Andrea se numeşte nepoata mea şi nu m-a dus capul să o pun nici şefă la aeroport, nici manager de spital. Andreea, nepoata mea, în afară că e nepoata mea şi consider că e un copil deosebit, a terminat Regia – artă fotografică cu nota 10. Cred că o zonă cum este ICR este tocmai potrivită stilului ei şi felului ei de a fi. Este o artistă”, a spus Ciolacu la Digi 24, întrebat dacă este adevărat că nepoata sa a fost angajată la Institutul Cultural Român ‘cu pile’.

El a adăugat că nu îl cunoaşte pe preşedintele interimar al ICR, Mirel Taloş, despre care s-a spus că este un apropiat al lui Călin Popescu-Tăriceanu.

„Am făcut alianţă cu domnul Tăriceanu să îmi angajez nepoata, care a terminat Regia – artă fotografică şi care are nenumărate premii câştigate în străinătate, nu în România? (…) Nu îl cunosc pe domnul Taloş Mirel, vicepreşedintele ICR, şi mă bucur că Andreea şi-a găsit locul în acel mediu… Aş vrea să faceţi diferenţa între un copil bun şi profesionist şi alte denumiri”, a mai spus acesta.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro