Vloggerul Colo, sub control judiciar pentru instigare la viol

Vloggerul Colo, sub control judiciar pentru instigare la viol

Cunoscutul vlogger Alexandru Bălan, supranumit Colo, a fost reținut marți seară de Poliție după ce acesta se prezentase la audieri. Colo a fost eliberat insă și va fi cercetat sub control judiciar. Acesta ar fi instigat comunitatea sa de aproximativ un milion de fani la comportamente brutale față de femei, în special minore.

„In luna august 2019, inculpatul a realizat un videoclip de tip vlog/live streaming in care isi instiga urmaritorii si abonatii sa realizeze infractiuni de viol cu precadere asupra persoanelor de sex femeiesc minore, considerand ca aceste fapte sunt justificate avand in vedere aspectul fizic al acestora si vestimentatia sumara, videoclip ce a fost inregistrat si postat pe platforma online YouTube, videoclipul fiind vizualizat de aproximativ 77.000 de persoane,” acuza procurorii.

 

Învățătura mea preferată din biblie e aia în care Iisus nu le obligă pe femei să se îmbrace cu haine care le acoperă 98% din corp ci le zice bărbaților să-și scoată dreaq ochii dacă nu-s în stare să-și țină în frâu poftele trupești. Ms Iisus…Aparent cioflingaru ăsta e formator de opinie printre copii. Enjoy..Pentru că am fost rugată de către mai multe prrsoane.Numele de scenă: ColoNumele adevărat a cetățeanului: Alexandru Bălan

Publicată de Victoria Rai pe Duminică, 31 mai 2020

Comentează pe FACEBOOK