duminică 21 aprilie 2024

Ciolacu, despre drona prăbușită în Brăila: Nu este prima

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Marcel Ciolacu a avut vineri prima reacție cu privire la drona căzută joi seara la 8 kilometri de Brăila. „Nu este prima, mi-aș dori să fie ultima, n-a pus viața în pericol nimănui”, a spus Ciolacu.

 

Ciolacu: Drona căzută în apropiere de Brăila nu e prima, sper să fie ultima

 

„Haideți să așteptăm ancheta. Dacă ne uităm la crater nu a avut explozibil, de aceea nu putea să produca daune chiar dacă ar fi căzut în altă zonă”, a spus Ciolacu, potrivit Hotnews.

„Acum câteva minute am vorbit cu dl ministru al Apărării. De aseară s-a închis perimetrul. Se desfășoară o anchetă. Nu este prima, mi-aș dori să fie ultima, n-a pus viața în pericol nimănui”, a spus Ciolacu.

 

MApN nu știe încă exact ce a căzut în apropiere de Brăila

 

“În seara zilei de 28 martie 2024, au fost identificate fragmente care par a proveni de la un dispozitiv aerian (dronă), pe un teren agricol din Insula Mare a Brăilei.  Ministerul Apărării Naţionale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, desfăşoară vineri, 29 martie 2024, cercetarea incidentului, conform procedurilor operaţionale specifice”, a transmis Ministerul Apărării.
O dronă ar fi căzut joi seară, în apropiere de Brăila, a relatat debraila.ro, la acel moment neexistând însă o confirmare a incidentului din partea autorităţilor. Poliţia şi Jandarmeria au izolat zona în care a fost semnalată cădrea dronei.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro