luni 22 aprilie 2024

Consilier PNL, live, pe WC în plină ședință

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom și a fost văzut de toată lumea, live, pe WC. Este vorba despre Adrian Codreanu, care a putut fi urmărit de colegii săi, dar și de cetățenii care urmăreau live pagina oficială de Facebook a primăriei, în timp ce își face nevoile, a relatat joi brasov.net.

 

Consilier PNL, gafă monumentală: Live, pe WC în plină ședință

 

Protagonistul la această scenă jenantă este Adrian Codreanu, consilier local al Primăriei Braşov din partea PNL.

Pe imaginile surprinse chiar de el, cu telefonul mobil, se vede „toată ședința” la care a luat parte. Din momentul în care intră în toaletă, când se așează pe WC, până când își ia hârtia igienică pentru a se șterge. Imediat apoi camera se oprește brusc, semn că probabil şi-a dat seama de gafa pe care a făcut-o.

Vezi VIDEO AICI

 

Brașovul, lovit de furia electorală

 

Incidentele curg pe bandă rulantă în ședințele comisiilor Consiliului Local Brașov și în preajma Primăriei. 

La câteva ore după gafa consilierului PNL, un angajat al Primăriei Brașov a omis și el să închidă microfonul, tocmai când o jignea și o înjura pe una dintre consilierele locale liberale, avocata Pamela Diaconu.

Colegii liberali i-au cerut imediat să părăsească sala de ședințe, scrie Adevarul. Însă, primarul Allen Coliban a spus că este vorba despre „o greșeală omenească” și și-a cerut el scuze în locul angajatului, însă nu a luat vreo măsură împotriva acestuia, cel puțin în ședință.

Între timp, în fața Primăriei Brașov toate partidele și-au instalat corturi în care strâng semnături de la cetățeni în vederea depunerii candidaturilor pentru alegerile din acest an. Aici s-a ajuns chiar la violență fizică, potrivit celor postate pe pagina de Facebook de Radu Hossu, fost purtător de cuvânt al USR Brașov.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro