joi 30 mai 2024

Ciolacu vs. Grindeanu: Cine va conduce PSD

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, după şedinţa Comitetului Executiv, că va decide, în 19 februarie, dacă va candida sau nu Congres.

”Discuţia din data de 19 (când va avea loc următorul Comitet Executiv al PSD – n.r) o să fie lămuritoare”, a spus Ciolacu.

El spune că depinde de ”de o formulă cât mai bună” candidatura sa şi precizează că nu va candida niciodată împotriva lui Sorin Grindeanu, potrivit news.ro.

De asemenea, a precizat că Mihai Tudose, proaspăt întors de la Pro România, și Claudiu Manda vor fi șefi de campanie la PSD.

”Consider în continuare că nu este o prioritate Congresul. Prioritatea este strategia partidului şi organizarea pentru alegeri să fim pregătiţi orice variantă de alegeri. Domnul Claudiu Manda o să fie şeful de campanie, dânsul va lucra îndeaproape cu domnul Mihai Tudose, doi oameni care ştiu să facă alegeri şi care au câştigat alegeri”, a mai declarat Ciolacu, după şedinţa CEx.

Ciolacu crede că PSD trebuie condus de o persoană care a reputat victorii politice.

”Îmi place să mă uit la istoria, nu neapărat îndepărtată, şi recentă, şi să învăţ din greşelile altora, chiar dacă deranjează sau nu. Cred că preşedintele Partidului Social Democrat  – încă cel mai mare partid din România – trebuie condus de o persoană care are şi anumite victorii. Este insuficient să revendici scaunul de preşedinte al Partidului Social Democrat doar în virtutea faptului că ai, la un moment dat, vremelnic, cea mai înaltă funcţie din partid în statul român”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro