vineri 21 iunie 2024

VIDEO! Ce face o femeie bolnavă de coronavirus, în Wuhan

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O femeie din Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus, suspectă de infectarea cu virusul ucigaș, a fost surpinsă în timp ce scuipa pe mânerele ușilor vecinilor de bloc, scrie DailyMail.

Locuitorii întregii clădiri rezidențiale sunt în carantină, după ce zeci de oameni din imobil au fost diagnosticați cu virusul mortal.

Imaginile video au ajuns la poliție, care cercetează cazul.

Femeia este acum acuzată că a dorit să răspândească în mod intenționat coronavirusul.

Potrivit sursei citate,]n imobil, peste 30 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus și peste 90 de persoane au acuzat simptome.

https://www.youtube.com/watch?v=69e0Tvj20Bs

Până în prezent, peste 900 de persoane au murit din cauza virusului ucigaș, dar presa străină are dubii cu privire la exactitatea numărului victimelor și al transparenței oficialilor de la Beijing.

Datele înregistrate deasupra orașului Wuhan de serviciul de meteorologie Windy.com nasc noi suspiciunii privind o posibilă mușamalizare de către China a situației reale privind vitimele epidemiei de coronavirus.

Specialiștii arată că deasupra orașului sunt concentrații foarte mari de dioxid de sulf, gaz ce apare după ce sunt arse materii organice, precum sunt cadavrele omenești.

De altfel, autoritățile de la Beijing au decis ca toate victimele coronavirusului să fie incinerate, iar toate crematoriile din Wuhan lucrează acum cu program nonstop.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro