duminică 26 mai 2024

Ciolacu se laudă că C.E. e de partea PSD

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că a primit răspuns de la preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la scrisoarea trimisă de și că oficialii de la Bruxelles spun ‘Stop modificărilor electorale făcute de Guvernul PNL!’.

„Comisia Europeană spune STOP modificărilor electorale făcute de Guvernul PNL! O spune extrem de clar doamna Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene, răspunzând scrisorii #PSD prin care am atras atenţia asupra #derapajelor anti-democratice făcute de PNL prin modificarea legislaţiei electorale cu puţin timp înainte de alegeri”, afirmă Marcel Ciolacu marţi, într-o postare pe Facebook.

El prezintă şi un fragment în care se arată că: „Pentru apărarea democraţiilor noastre este esenţial ca alegerile să fie protejate în toate statele membre. (…) Comisia de la Veneţia recomandă ca elementele fundamentale ale legilor electorale, în particular procedura sistemului electoral, componenţa comisiilor electorale şi delimitarea circumscripţiilor electorale, să nu fie modificate cu mai puţin de un an înainte de alegeri sau ar trebui să fie prevăzute în Constituţie sau într-un act normativ de nivel superior.”

„Este suficient de clar, domnule Orban? Sau aşteptaţi sancţiunile Comisiei pentru a vă opri??”, adaugă Ciolacu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro