duminică 14 iulie 2024

Ciolacu susţine introducerea în Constituţie a apartenenţei la UE

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Marcel Ciolacu susţine campania Anti-Ro-Exit a eurodeputatului PSD Victor Negrescu de modificare a Constituţiei României.

„Ca modificare a Constituţiei, o susţin categoric şi eu şi colegii mei. Categoric (voi lansa o dezbatere în spaţiul public – n.r.). Ştiţi poate să fie iniţiată de Parlament, modificarea Constituţiei sau prin semnături cetăţeneşti”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat despre campania lansată de Victor Negrescu cu privire la apartenenţa României la UE în Constituţia României, potrivit Agerpres.

Europarlamentarul Victor Negrescu, coordonator naţional al PES activists România, a afirmat, duminică, că PES activists România susţine introducerea în Constituţia României a apartenenţei la Uniunea Europeană, deoarece acesta ar fi cel mai patriotic şi naţionalist demers pentru securitatea şi dezvoltarea ţări.

PES activists România susține și introducerea în Constituția României a apartenenței la Uniunea Europeană deoarece acesta ar fi cel mai patriotic și naționalist demers pentru securitatea și dezvoltarea țării noastre. Ne dorim o Românie puternică în Uniunea Europeană, o țară reprezentată cu profesionalism la Bruxelles și Strasbourg, în așa fel încât noi să fim cei care dau tonul și influențează deciziile europene„, a spus europarlamentarul.

Preferința românilor pentru partidele extremiste

Demersul vine în contextul în care, potrivit unui sondaj Avangarde comandat de social-democrați, publicat pe 25 ianuarie, 65% dintre români cred că viitorul țării noastre este în interiorul UE, iar 25% în afara UE.  

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro