sâmbătă 22 iunie 2024

Ciucă, atac la PSD: Se laudă, dar cetățenii înțeleg jocul politic

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că „războiul” din coaliție trebuie să înceteze pentru că va fi pierdută îmcrederea oamenilor.

„Nu putem să spunem oamenilor, trecem printr-o situaţie de criză, printr-o situaţie economică dificilă şi noi ne comportăm ca nişte copii, aruncându-ne vorbe de la unii la alţi, pe orgolii care de cele mai multe ori nu şi-au nici rostul”, a spus liderul PNL.

Ciucă i-a atacat și pe liderii PSD care se laudă că „ei au mărit pensiile, că a fost idea lor să facă nu ştiu ce lucru, să ia nu ştiu ce decizie”. Potrivit șefului senatului, aceste lucruri fac parte din jocul politic pe care este convins că cetăţenii uneori îl înţeleg alteori şi de cele mai multe ori îl dezaprobă..

”Cetăţenii aşteaptă de la noi seriozitatea aceea a actului de guvernare, seriozitatea aceea de a decidenţilor politici prin care văd că într-adevăr facem lucruri pentru ei. Nu putem să spunem oamenilor, trecem printr-o situaţie de criză, trecem printr-o situaţie economică dificilă, printr-o criză energetică, avem război la graniţă, avem război în Orientul Mijlociu şi noi ne comportăm ca nişte copii, aruncându-ne vorbe de la unii la alţi,  pe orgolii care de cele mai multe ori nu şi-au nici rostul şi nici vreo legătură cu responsabilitatea pe care o avem”, a spus licderul liberal.

”Probabil că mi se va spune – nu ai înţeles cum se face politică. Îmi asum să nu înţeleg acest fel de a face politică. Politica noastră a fost cea pe care au descris -o mai devreme colegii mei spunând ce am făcut la guvernare  (…) Noi trebuie să mergem şi să le explicăm oamenilor cum am văzut noi rolul PNL la guvernare, cum ne-am raportat noi la cetăţeni, cum am avut curajul să luăm decizii chiar dacă unele dintre ele nu au fost tocmai populare, dar ne-au dat garanţia că putem să trecem prin toată această succesiune şi suprapunere de crize”, a spus Ciucă. 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro