vineri 14 iunie 2024

Ciucă nu exclude o colaborare cu USR. Ce se întâmplă cu coaliția PNL-PSD

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, nu explude o colaborare cu USR. Liderul liberalilor a declarat duminică că orice opţiune este pe masă, el precizând că în această perioadă scurtă de când a intrat în politică a învăţat un lucru, şi anume că în politică niciodată să nu spui niciodată. 

 

Nicolae Ciucă, despre o colaborare cu USR: Orice opţiune este pe masă

Preşedintele PNL a fost întrebat la Digi 24, despre o posibilă colaborare cu USR, în contextul unei candidaturi la alegerile prezidenţiale.

”Ştiţi foarte bine că orice opţiune este pe masă. Orice opţiune. Ca atare, în această perioadă scurtă de când am intrat în politică am învăţat un lucru, în politică niciodată să nu spui niciodată. În profesia mea, nu era nu, da era da, aici lucrurile sunt mai nuanţate. Şi atunci, nu pot să mă pronunţ acum într-o astfel de situaţie”, a spus Nicolae Ciucă.

”Vă spun să sunt toate ipotezele pe masă”, a completat el.

Ciucă: Cele mai dezvoltate judeţe, conduse de PNL

Cu câteva zile în urmă, Ciucă lovea în PSD afirmând că cele mai dezvoltate județe din țară sunt conduse de liberali, nicidecum de social-democrați.
„În top 10 cele mai dezvoltate judeţe din ţară, opt sunt sub administraţie liberală. Este absolut evident că singura soluţie pentru a putea să dezvoltăm comunităţile, pentru a putea să ne preocupăm de familii, de cetăţeni, de educaţia tinerilor, de servicii de sănătate, se pot dezvolta numai dacă reuşim să dezvoltăm economia, să aducem bani la buget.”, a spus el, la prezentarea candidaţilor din Teleorman la alegerile locale, scrie Agerpres.
Foto Hotnews

Ciolacu, ironic la adresa lui Ciucă: Nu particip la competiţia de scris cărţi

Nici Marcel Ciolacu nu s-a lăsat mai prejos și a făcut o afirmație ironică la adresa președintelui PNL.

Ciolacu a fost întrebat ce părere are despre faptul că PNL îl susţine pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale şi dacă este posibil ca cele două partide din coaliţie să susţină aceeaşi persoană la alegerile pentru Preşedinţia ţării.

„După data de 10 (iunie – n.r.) o să vă spun, împreună cu colegii mei din PSD, decizia privind candidaturile. Până atunci, avem o competiţie, momentan, de scris cărţi. Nu particip la ea.”, a spus Ciolacu, după o vizită la Piaţa „16 Februarie” din Bucureşti, transmite Agerpres.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro