luni 22 aprilie 2024

Ciucă se pregătește de prezidențiale, anunță PNL

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Nicolae Ciucă se pregătește pentru alegerile prezidențiale. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri că partidul lucrează la acest proiect prezidenţial care să îl înglobeze pe liderul liberal.

 

Ciucă, opțiunea PNL pentru alegerile prezidențiale

 

Ionuţ Stroe a fost întrebat la Prima News dacă este pregătit să îl voteze pe Marcel Ciolacu la prezidenţiale, scrie g4media.ro

 

”Nu vă ascund că lucrăm la acest proiect prezidenţial care să îl înglobeze pe domnul Ciucă, cred în acest proiect prezidenţial, ni-l dorim, dar în situaţia în care vom merge împreună vom vedea şi vom analiza.(.. ) Când vorbiţi de oferta de la toamna, nu vă referiţi doar la preşedinte, oferta noastră dacă va fi una comună, va fi una complexă, care va include premier şi multe alte funcţii importante. Funcţia de comisar european. Să nu îşi imagineze cineva că celălalt partid nu va fi reprezentat în această construcţia, iar ponderea va fi una echilibrată.

Candidat comun la prezidenţiale? Ciucă sau Ciolacu?

Este o continuare firească a unei guvernări funcţionale. Noi am definit la începutul acest coaliţii, nişte reguli de care ne-am ţinut, chiar dacă au existat, recunosc, şi momente extrem de dificile în relaţia dintre cele două partide.”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL, întrebat despre o candidatură a lui Ciucă la prezidențiale.

Întrebat ce şanse dă acestei continuări a colaborării, Stroe a spus: ”Cred în această construcţie, cred că vom confirma la locale şi va fi un argument suficient de a merge mai departe această construcţie”.

Ce spune Ciucă despre un candidat comun la prezidențiale

Un candidat comun PSD-PNL la prezidențiale nu este o variantă exclusă de liderul liberal Nicolae Ciucă.
„Dacă a fost să alegem primarul Capitalei în două săptămâni, daţi-ne două săptămâni, după 10 iunie, şi vom veni şi cu răspunsul la această întrebare”, a spus Ciucă.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro