luni 22 aprilie 2024

Clotilde Armand: Închidem locurile de joacă din Sectorul 1

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Clotilde Armand anunță că locurile de joacă din Sectorul 1 ar putea fi închise de la 1 aprilie. Motivul? Nu mai sunt bani în buget pentru mentenanță, spune primarul.

 

Clotilde Armand: Închidem locurile de joacă. Nu mai avem bani

 

 

Clotilde Armand anunță că va închide locurile de joacă din Sectorul 1 „deoarece consilierii PSD și PNL au tăiat printr-un amendament aproape toți banii de la spații verzi, unde era inclusă și întreținerea locurilor de joacă”.

„În același capitol bugetar unde am spațiile verzi am și întreținerea locurilor de joacă. Au lăsat 20 de milioane din 200 – 250 milioane lei, cât era pe mandatele precedente”, spune Clotilde Armand. ”Cu 20 de milioane am plătit facturile din decembrie. După ce am plătit aceste facturi, am lansat comenzile pentru ianuarie și februarie și acuma am ajuns să nu mai putem să prestăm nici niște servicii de bază, cum este întreținerea locurilor de joacă. Din 1 aprilie o să închidem și locurile de joacă, pentru că în acest capitol bugetar nu a rămas nimic.”, a explicat Clotilde Armand într-un interviu pentru Hotnews.

Întrebată ce lucrări de mentenanță trebuie făcute urgent și fără de care locurile de joacă nu pot funcționa, primarul spune că este vorba despre componentele care se deteriorează și care trebuie înlocuite:

„Locurile de joacă au niște mecanisme, care sunt verificate constant și în momentul în care se desface ceva sau s-a rupt o piesă, vine imediat o echipă care repară, dar cu piesele care aparțin de firma care ne-a pus echipamentul”.

”Adică nu se fac improvizații cu locurile de joacă. Și aceste servicii care sunt nu numai non-stop, dar și cu niște piese de schimb care sunt certificate, adică totul este profesionist”, spune edilul.

”Dacă nu putem să asigurăm un serviciu profesionist, eu ca primar nu-mi voi asuma că o să am noroc și nu se va rupe jocul respectiv.

Adică evident că unii ar putea spune ok, faceți o improvizație cu personalul de la ADP și puneți acolo un șurub care va funcționa. Nu facem asta, dacă nu sunt întreținute și reparate în mod profesionist, le închidem”, adaugă Clotilde Armand.

Clotilde Armand: Mai avem electricitate pentru că ne-am rugat de cel care ne prestează serviciul

Primarul Sectorului 1 mai spune că ăn primărie nu mai există lift, pază sau servicii de curățenie, iar electricitate au doar pentru că s-au rugat de furnizor să nu o taie.

„Am venit deja de cinci sau șase ori cu o rectificare bugetară, care ar îndrepta bugetul, ca să devină legal. Și tot nu votează. În primărie nu mai avem lifturi, nu mai avem curățenie, nu mai avem pază, mai avem electricitate pentru că ne-am rugat de cel care ne prestează serviciul”, a conchis primarul Clotilde Armand.

 

CITITI SI: Armand, în război cu BOR și PNL pe tema Catedralei Neamului

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro