luni 22 aprilie 2024

Horia Constantinescu demisionează de la ANPC/Care e motivul

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Horia Constantinescu demisionează din fruntea ANPC. Horia Constantinescu a fost desemnat de PSD pentru cursa Primăriei Constanța.

 

Horia Constantinescu demisionează de la ANPC

 

Horia Constantinescu, desemnat de PSD pentru cursa Primăriei Constanța, a anunțat joi pe Facebook că renunță la funcția din fruntea ANPC pentru a se „dedica campaniei”.

„Închin o ceașcă de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-ați arătat susținerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca președinte al autorității.
Probabil unii dintre voi deja știți că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța.
Prin forța lucrurilor, trebuie să renunț la funcția de președinte pentru a mă putea dedica campaniei și noului proiect”, scrie Horia Constantinescu.
Caracterizat de o activitate intensă la ANPC, Horia Constantinescu spune că, „cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorității.”
„Las o instituție funcțională, cu pași importanți făcuți către digitalizare, cu sedii renovate, cu o abordare nouă și cu performanțe notabile.
Rămân totuși în această mare familie, în calitate de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța (suspendat).
Trăiesc senzația unui divorț prin acord, dar gândul recăsătoririi cu Primăria Constanța mă motivează enorm.
Pregătesc partajul; las autorității câteva sute de ore suplimentare, proiecte și o vizibilitate pozitivă. Îmi păstrez amintiri minunate și o reputație impecabilă în această poziție.
Să aveți o zi minunată!
Vă mulțumesc pentru tot!”, conchide candidatul PSD la Primăria Constanța.
foto FacebookHoria Constantinescu

Horia Constantinescu: Atentat la sănătate! Pui vopsiți și cu salmonella

În urmă cu o zi, Horia Constantiescu anunța că ANPC a identificat mai multe nereguli la puii vânduți în marile magazine.
„Există o vorbă care spune că umbli cu cioara vopsită. Dar iată că varianta modernă se referă la puiul de găină vopsit.
Există operatori economici care își vopsesc aceste produse pentru a ne induce în eroare.
Dar și aici se întâmplă o minune: unii dintre pui sunt vopsiți prin hrănire, pentru ca vopseaua să pătrundă în țesut și să nu poată fi spălată.
Acum este forfotă mare în rândurile celor care ar fi trebuit să atragă atenția asupra acestui fenomen.
Din nou, se caută argumente disperate pentru a arăta că autoritatea noastră nu ar avea ce să caute pe întreg traseul puilor vopsiți.”, scrie președintele ANPC pe Facebook.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro