duminică 14 iulie 2024

Clotilde Armand rescrie sloganul USR: „Fără penali, dar cu criminali!”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

I-au trebuit 24 de ore primarului Clotilde Armand de la Sector 1, ca să iasă cu o reacție după apariția în presă a informației că ar avea un consilier care a făcut 15 ani pușcărie pentru o dublă crimă. Înainte să posteze ceva pe Facebook, acolo unde „vorbește” cel mai bine, primarița și-a pus departementul de comunicare să scrijelească un comunicat în care se delimitează de infractor. Imaginile și filmările pe care le veți vedea în continuare, alături de mărturiile angajaților de la sectorul 1, arată indubitabil că doamna Armand are exact aceleași metehne ca predecesorii ei: minte cu tupeu și încearcă să prostească românii. Politician autentic… Iată filmul evenimentelor:

Marți dimineață, o parte a presei a publicat mai multe fotografii cu noul primar al Sectorului 1, aflat în companie unui domn pe nume Daniel Doboș. Imaginile denotă o apropiere mare între cei doi. Până aici, nimic rău. Însă trecutul domnului Doboș, fost șef la USR Turda, ascunde ceva înfiorător. Acesta a fost mercenar în legiunea străină, îar la începutul anilor 90 a lucrat în Germania pe post de gardă de corp. În 1992, în calitatea sa de protector al unui om de afaceri, Doboș omoră un om ce reprezenta o amenințare pentru clientul său. O lună mai târsiu, tânărul legionar recidivează și mai execută o persoană. Rețineți, toate aceste lucruri se petreceau în Germania, nu pe front! Pentru faptele sale, despre care el spune că s-au petrecut în legitimă apărare, se pronunță instanța din Regensburg: „Prin decizia Curţii de Juri a Tribunalului Regensburg din 13.01.1995, pronunţată în Dosarul nr. Ks 203 Js 43848/92, a, b, definitivă la data de 01.02.1996, numitul DOBOŞ NICOLAE-DANIEL a fost condamnat la pedeapsa detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea a două infracţiuni de omor prev. de art. 211 alin. 1 din Codul penal german”. În motivarea instanței, găsim în repetate rânduri sintagma de „omor prin cruzime”.

Relație veche între ucigaș și primar

Așa cum am spus, imaginie apărute în spațiul public denotă o prietenie strânsă între Clotilde Armand și cel condamnat pentru crimă. În plus, în 2016, trecutul violent al lui Doboș s-a aflat și în România. Acesta devenise șef la USR Turda, iar presa locală i-a publicat dosarul. La vremea respectivă a fost scandal mare în USR, patidul care adoptase deja sloganul Fără penali. Doboș a demisionat, liderii de la București explicându-i că nu îndeplinește criteriile de integritate.

A fost însă bun pentru noul primar de la sector 1. Aceasta l-a luat la primărie, prezentându-l tuturor drept consilierul său personal. Săptămâna trecută, într-o ședință ce a avut loc în sediul primăriei, Armand le-a spus angajaților că Doboș va fi viitorul șef al Poliției Locale sector 1. A fost momentul ce a creat revoltă în rândul subalternilor, o parte dintre aceștia cunoscând trecutul personajului. Așa au ajuns informațiile către presă. O dată publicate, s-a creat și panica în USR. S-a ales praful de sploganul acestora cu Fără penali. Chiar dacă Doboș a ispășit pedeapsa, așa cum o să se întâmple cu toți infracorii celebri ai României, de la frații Cămătaru, la Bercea Mondialu sau la Liviu Dragnea, asta nu înseamnă că ei pot fi puși în funcții publice. Mai ales șefi de poliție.

Surse din USR ne-au informat că acest caz a fost discutat la vârf, capii formațiunii încercând să găsească o soluție pentru reducerea pagubelor electorale. S-a stabilit că primarul Cotilde Armand va trebui să se delimiteze de criminalul din parohia sa și să invoce un Fake news de proporții.

Filmarea care o face KO pe Armand

Planul USR-ist ar fi funcționat bine, dacă nu aveau ghinionnul ca cei șocați de intenția lui Clotilde Armand să strângă și ceva probe între timp. Întâi a fost comunicatul primăriei, care susține că: „Consilierii personali ai primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, nu au fost numiți în funcție, deoarece Organigrama aparatului de specialitate al primarului Sectorului 1, votată de vechiul consiliu local, nu oferă această posibilitate”. Partea aceasta este corectă, timpul scurt de la preluarea mandatului și până în prezent, nepermițându-i primarului să îi finalizeze lui Doboș documentele de angajare. O zi mai târziu (astăzi) apare și reacția pe Facebook a lui Clotilde Armand. Era ultima parte din planul USR-ist, cea cu Fake News-ul.O găsiți în acest print screen

Cu alte cuvinte, presa ticaloasă a inventat povestea, pentru a o discredita pe doamna primar și partidul acesteia. Interesantă este și partea cu departamentul de monitorizare din cadrul Poliției Locale. Clotilde Armand se simte din nou urmărită. Haideți să vedem și ce se ascunde în spatele acestei revolte a edilului. Priviți aceste filmări. Sunt de zilele trecute, perioadă în care Clotilde Armand a tot făcut vizite de lucru la diferite obiective din sector, a stabilit obiective și a trasat sarcini. Priviți cine este permanent cu dânsa la aceste sedințe operative și întrebați-vă în ce calitate merge acolo un personaj care nu este nici consilier, nici angajat al primăriei și „nici nu va fi”, ca să o cităm pe doamna primar..

Deci criminalul care a făcut 15 ani de pușcărie, fără calitate publică, e ținut alături de ea de doamna primar în ce calitate? De gardă de corp? A stat săptămâni de zile prin primărie ca invitat al lui Clotilde Armand?! Tupeul incredibil al celei care a fost aleasă recent primar la sectorul 1 este uluitor! Invocă un Fake news, dar imaginile o pun la pâmânt. Așa că vrea dizolvarea departamentului de monitorizare, probabil pentru a nu mai fi dată în fapt cu minciunie sale.  Dezvăluirile presei i-au dat deja peste cap planul de a face echipă cu un criminal ce are la activ un deceniu și jumătatede pușcărie, loc în care sigur a învățat multe despre administrația publică.

15 ani de pușcărie: „puțin” pentru a fi relevant

Așa cum am spus, cariera politică a criminalului Doboș a luat sfârșit în 2016, când tocmai reușise să înhațe o funcție importantă: șef la USR Turda. Presa locală a scos la iveală informațiile privind crimele sale și stagiul în penitenciar, iar cei din USR au fost nevoiți să se lepede de el. Omul era exact contrariul discursului înflăcărat al USR-iștilor cu Fără penali.

La momentul anchetei celor de la Turda News, reacția lui Doboș la întrebările presei a fost una incredibilă. Întrebat de reporteră câți ani de pușcărie a făcut, acesta a răspuns: „Mult prea puțin, ca să fie relevant”!! Asta, în condițiile în care vorbeam de 15 ani de închisoare… Găsiți în cele ce urmează atât replica lui Doboș, cât și reacția șefului să politic. Asta se întâmpla înainte ca informația să ajungă la București și să îi facă pe liderii de acolo să își pună mâinile în cap. Câteva zile mai târziu, Doboș demisiona. Vedeți aici reacția lui Doboș

Legat de relația dintre Clotilde Armand și Daniel Doboș, ZiuaNews a publicat un pasaj edificator: „Si daca tot spune Doboș ca e vorba despre „legende urbane”, sa mai spunem una, mentionata de presa locala: Pe cand era in Legiunea straina franceza, Daniel Doboș cunoaste familia Clotildei Armand. Mai precis, tanara Clotilde, pe atunci ‘cantonata’ la Vichy – inainte de a urma studii post universitare la MIT in SUA,  il cunoaste, pe filiera unei rude de a ei, pe membrul Legiunii Straine Daniel Doboș. Acesta se lauda peste tot ca ‘este agent secret al statului francez cu misiuni speciale’… Tot cu ‘misiuni speciale’ pare sa fi fost însărcinată și Clotilde Armand de către acelasi stat francez, chiar dinainte de a-l întâlni pe viitorul soț Sergiu Moroianu, infiltrata apoi in diverse corporații, a ajuns la București, apoi a intrat in politica la USR… Despre eventuala apartenenta la serviciile secrete franceze, presa romaneasca a mai mentionat-o in mai multe articole legate de Ambasada Franței și de întâlniri suspecte din acea incintă.”

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro