vineri 14 iunie 2024

Coaliţia a decis candidaturi comune PSD-PNL la municipii

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Coaliţia a decis luni să aibă candidaturi comune PSD-PNL în mai multe orașe mari care acum sunt conduse de primari USR, au declarat surse politice pentru HotNews.

 

Coaliţia, candidaturi comune PSD-PNL la municipii

 

Coaliţia a decis, luni, să aibă candidaturi comune PSD-PNL la câteva municipii reşedinţă de judeţ.

Astfel, PNL va da candidatul la primăria Brașov, unde George Scripcaru se va lupta cu Allen Coliban, iar PSD îl susține pe Valentin Ivancea în cursa pentru primăria Bacău, condusă acum de Lucian Viziteu.

Și în județul Timiș s-a ajuns la un acord. Alfred Simonis va fi candidatul PSD la Consiliul Județean, în timp de Nicolae Robu va intra în cursa pentru Primăria Timișoara din partea PNL pentru a-l înfrunta pe Dominic Fritz.

Amintim că PNL Timiş a votat în unanimitate împotriva alianţei electorale cu PSD.

De menționat este că liberalii şi social-democraţii mai analizează posibilitatea unor candidaturi comune la nivelul consiliilor judeţene Satu Mare şi Mureş şi al Primăriilor Satu Mare şi Târgu Mureş, dar încă nu s-a luat o decizie.

 

Coaliţia, decizie privind candidaturile comune la sectoare

 

Coaliţia a decis, de asemenea, candidaturi comune la sectoarele 1, din partea PNL, şi la sectoarele 2 şi 5, unde propunerile vor veni din partea PSD.

Decizia vine după ce coaliția l-a prezentat oficial și pe candidatul comun PSD-PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei. Este vorba despre medicul Cătălin Cîrstoiu.

„Eu sunt medic, sunt profesor universitar, nu sunt om politic. Până astăzi nu am avut carieră politică, dar PSD şi PNL scoate pentru prima oară un produs, ca să spun aşa, candidatul la Primăria Capitalei. Am discutat despre idei, despre planuri, despre lucruri care pot fi schimbate. Am început, încet-încet, să armonizăm nişte obiective care iată au dus la un plan unic pentru bucureşti, pentru o capitală, pentru un viitor. Sigur că întrebaţi de de un doctor a luat decizia să accepte o asemenea provocare? Aşa cum echipa mea, cu mâinile mele, cam 4.000 de pacienţi îşi găsesc an de an o soluţie medicală”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, miercuri a Palatul Parlamentului.

CITITI SI: Liderii coaliției PNL-PSD sector 1, despre Clotilde Armand: Taie banii de la şcoli şi spitale/Pică blocurile peste oameni

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro