sâmbătă 2 martie 2024

Continuă scandalul AUR-Simonis: Am văzut negru în fața ochilor

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, a precizat, marți, că regretă limbajul folosit cu o zi înainte, într-o altercație avută cu liderul AUR, George Simion.

Aș începe să spun că regret acele momente. Sunt fără justificare și din partea mea. Știu că nu ar fi trebuit să reacționez”, a afirmat Alfred Siminis, într-un interviu pentru Antena 3. „Sunt și eu om și când vine cineva din senin și spune textual «Am s-o violez pe mă-ta», am văzut negru în fața ochilor”, a completat liderul interimar al Camerei Deputaților.

Greșeala a fost a mea. Trebuia fiu mai puternic, să nu bag în seamă ce s-a întâmplat (…) Parlamentul nu e locul în care trebuie să se întâmple așa ceva, iar eu de la tribună nu am voie să cobor nivelul discursului. În ceea ce mă privește nu mai veți vedea astfel de reacții”, a mai afirmat Simonis.

Întrebat ce ar putea să facă Parlamentul pentru a-l sancționa pe Simion, Alfred Simion a precizat: „În ceea c e privește domnul Simion nu putem face nimic. Ce poți să-i faci unui astfel de om care nu are educație de acasă (…) Analizez dacă fac o plângere. Eu nu am înregistrarea necesară. Dumnealui o are și a montat (n.r. – partea în care Simonis aduce injurii)”.

Redăm mai jos dialogul dintre cei doi din imaginile difuzate de către partidul AUR:

„- Băga-mi-aş p.. în mă-ta! Îţi sparg dinţii! Ascultă bine aici! Ţine minte!, a spus deputatul PSD Alfred Simonis.

– Serios? Ia să vedem! Băi, lichea pitică!, a replicat liderul AUR George Simion”.

De asemenea, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a declarat, tot în plenul de luni, că la începutul şedinţei, un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spună numele, a venit şi i-a spus: „Am să o violez pe mă-ta!”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro