sâmbătă 2 martie 2024

Simion, schimb de replici cu Ciolacu, în Parlamentului (VIDEO)

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Marcel Ciolacu a avut, marţi pe holurile Parlamentul, un schimb de replici cu liderul AUR George Simion. 

Liderul AUR și mai mulți parlamentari, cu teancuri de cărți în limba română în brațe, s-au plâns că cinci microbuze pline cu cărți sunt blocate la granița cu Ucraina și au acuzat statul că nu se implică pentru ca acestea să ajungă la copiii români.

La ieșirea din plen, membrii AUR au venit după Marcel Ciolacu și i-au cerut să dea un telefon la Poliția de Frontieră să permită microbuzelor să treacă granița. Ciolacu a spus că el nu face trafic de influență, moment în care Simion i-a spus „domnul Cherecheș poate trece în vamă, dar cărțile nu”, cu referire la primarul din Baia Mare care a fugit din țară înainte de condamnare.

„În primul rând, eu nu fac trafic de influenţă şi nu intervin. În schimb, am înţeles fenomenul şi facem împreună. E foarte lăudabilă iniţiativa dumneavoastră”, a declarat Marcel Ciolacu, după care i-a întins mâna liderului AUR.

Preşedintele AUR nu a vrut să îi strângă mână prim-ministrului, însă i-a oferit o carte şi anume „Harry Potter”, pentru că a înţeles că premierul „a luat Bac-ul mai târziu”.

„I-am dat «Harry Potter» să citească că am înţeles că a luat Bac-ul mai târziu domnul Ciolacu. Eu dau mâna doar cu românii”, a afirmat Simion. 

Recent, referindu-se la rectificarea bugetară, şeful Executivului Marcel Ciolacu a declarat că şi-ar fi dorit foarte mult să fie Harry Potter şi să aibă bagheta cu ajutorul căreia să modifice totul într-o noapte.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro